In Zwolle is heel wat te beleven op het gebied van kunst en cultuur. Het is een ware ontdekkingsreis tussen traditie en moderne tijden. Hierbij kun je denken aan musea, tentoonstellingen, bezienswaardigheden en vele monumenten die je kunt bezoeken.

`

Voor de cultuurliefhebber

Ontdek de rijke kunst- en cultuursfeer van Zwolle. Van prachtige beeldende kunst in het Museum de Fundatie en het Stedelijk Museum Zwolle, tot indrukwekkende podiumkunsten in het Zwolse theaters en poppodium Hedon. Ook de historische gebouwen zoals de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Sassenpoort en de Peperbus zijn zeker een bezoek waard. Zwolle heeft voor elke cultuurliefhebber iets te bieden.

Kunst en cultuur

Hier moet je zijn

Culturele activiteiten en evenementen

Zwolle is een stad vol cultuur en entertainment. Of je nu van theater, muziek, kunst of festivals houdt, er is altijd iets te doen in Zwolle. De uitagenda van Zwolle biedt een scala aan activiteiten voor alle leeftijden en interesses. Of je nu een avondje uit wilt met vrienden, een gezinsuitje plant of gewoon op zoek bent naar wat inspiratie, de uitagenda heeft voor ieder wat wils. In dit artikel vind je een aantal hoogtepunten uit de uitagenda van Zwolle voor de komende weken.

#Zwolle