Zwolle ontdek je niet in een dag. Of je nu van winkelen of uitgaan houdt, liefhebber bent van cultuur of natuur, of graag evenementen en attracties bezoekt. Voor iedereen die een nachtje, een weekend of langer in Zwolle wil verblijven zijn er volop mogelijkheden voor een heerlijk verblijf.

Overnachten in een (luxe) hotel, een knusse B&B of op een prachtige camping aan het water. Zwolle heeft het allemaal. Liever slapen onder de Peperbus? Op chique bij Librije’s hotel? Of in de oude stadsmuur! In Hanzestad Zwolle zijn diverse overnachtingsmogelijkheden.

Bijzondere overnachingsadressen

Logeren in een oude burgemeesterswoning, een voormalige gevangenis, een jugendstilpand, een gerenoveerd pakhuisje, een yurt of een hooiberg, in Zwolle is het mogelijk. Of nét er buiten: schitterend gelegen in een natuurgebied aan de rand van Zwolle vind je Molecaten park ‘De Agnietenberg’. De ligging aan de Agnietenplas en de Overijsselse Vecht is uniek. Eveneens aan de oevers van de Vecht, op zo’n vier kilometer van Zwolle, vind je camping en jachthaven Terra Nautic. Een geliefde plek voor watersportliefhebbers.