Zwolle beschikt over allerlei verrassende en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten. Wat dacht je van een congres in één van de mooie theaters, een zakelijk diner in de Grote Kerk of een vergadering in Lumen bij het PEC Zwolle stadion? Van vergadering, bijeenkomst tot congres, voor alle soorten bijeenkomsten zoeken wij de juiste locatie voor jouw evenement van 10 tot 2.000 personen.

Waarom naar Zwolle?

Zwolle is een bruisende stad met een prachtig historisch centrum en groen achterland. De regio Zwolle is economisch sterk, goed bereikbaar en heeft de ambitie om in 2030 economische topregio van Nederland te zijn. En dat is niet voor niets! Met sterke innovatieve sectoren zoals kunststoftechnologie, agrifood en creatieve maakindustrie is dit een regio waar veel kennis in huis is. Dit is een bloeiende regio met het topklinisch ziekenhuis Isala en hogeschool Windesheim, op de tweede plaats van beste hogescholen in Nederland, en multinationals zoals Wehkamp en Scania. Daarnaast staat Zwolle op culinair gebied aan de top met uitstekende restaurants en het met 3 sterren bekroonde restaurant de Librije.

Advies en aanvragen

Laat je verrassen door de oprechte gastvrijheid van de Zwollenaren en de mooie locaties voor jouw zakelijke bijeenkomst. Neem voor kosteloos advies en ondersteuning bij het vinden van een geschikte locatie voor jouw event contact op met Kitty Onder de Linden van Congresregio Zwolle. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail op , telefonisch via 038-4215720 of door het invullen van onderstaand contactformulier.

Bekijk de video

Daarom Zwolle!

Daarom Zwolle

Ook zij kozen voor Zwolle!

#Zwolle