Theaters

 1. Schouwburg Odeon - Zwolse Theaters

  Schouwburg Odeon - Zwolse Theaters

  Adres
  Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle

  Schouwburg Odeon: het culturele hart van de stad. Waar je overdag terecht kunt voor een goede kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om te werken.

 2. Perrontheater

  Perrontheater

  Adres
  Westerlaan 9, 8011 CA Zwolle

  Het Perrontheater is sinds 2014 de thuisbasis van Theatergroep De Jonge Honden. Een culturele hotspot, op nog geen vijf minuten van het Centraal Station in Zwolle.

 3. Theater De Spiegel - Zwolse Theaters

  Theater De Spiegel - Zwolse Theaters

  Adres
  Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle

  Theater De Spiegel: groots en met allure. Het prachtige theater aan het stijlvolle Spinhuisplein. Waar je heen gaat voor een complete avond uit en culinair verrast wordt met arrangementen en diners.

 4. Filmtheater Fraterhuis

  Filmtheater Fraterhuis

  Adres
  Blijmarkt, Zwolle

  Filmtheater Fraterhuis is mede dankzij de inzet en het enthousiasme van een grote groep vrijwilligers uitgegroeid tot dé plek voor de kwaliteitsfilm in Zwolle.

 5. De verhalenboot

  De verhalenboot

  Adres
  Pletterstraat 20, 8011 VG Zwolle

  Welkom op De Verhalenboot! Dit is het organisatorische en artistieke bolwerk in Zwolle voor festivals en evenementen die te maken hebben met storytelling, muziek en cultuureducatie.

 6. Cultuurschip Thor

  Cultuurschip Thor

  Adres
  Pletterstraat 24, 8011VG Zwolle

  Cultuurschip Thor ligt op een vaste plek in de Stadsgracht (Thorbeckegracht) in het mooiste deel van historisch Zwolle.

 7. Theater Young Ones

  Theater Young Ones

  Adres
  Grote Voort 8 Zwolle, 8041 AM Zwolle

  The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

 8. Theatergroep De jonge honden

  Theatergroep De jonge honden

  Adres
  Westerlaan 9, Zwolle

  Theatergroep De Jonge Honden maakt met veel bezieling grote spektakelstukken in de buitenlucht. Locatietheater waarbij de gekozen locatie tot een voorstelling leidt. In sfeer en beleving. Met weinig middelen verbeeldend theater maken, dat is wat we doen. Altijd in verbinding met anderen. Onze thuisbasis? Het Perrontheater!

 9. Theater Gnaffel

  Theater Gnaffel

  Adres
  Mimosastraat 1, 8013SB Zwolle

  Het Zwolse theatergezelschap Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages.