Poppodium in Zwolle

Zin in een avondje uit? Bezoek een poppodium in Zwolle! Of je nu fan bent van pop, rock, indie of metal, jouw muzikale hart gaat hier sneller kloppen. Ga met de voetjes van de vloer en ontdek het aanbod aan poppodia in Zwolle.

Poppodium Hedon

Het is onmogelijk om over poppodia in Zwolle te praten zonder Poppodium Hedon te noemen. Dit poppodium ligt aan de oevers van de stadsgracht. Door de moderne architectuur en iconische neonverlichting is het gebouw niet te missen. Binnen de muren van Hedon komt de muzikale magie echt tot leven. Bewonder jouw favoriete artiest, dans tot in de late uurtjes op de plaatjes van de DJ of ontdek onbekende muziekgenres. De intieme setting zorgt voor een onvergetelijke herinnering!

Het podium van Hedon heeft in de loop der jaren alles gezien: van jonge, lokale talenten die nerveus hun eerste liedjes brachten, tot nationale en internationale grootheden die de hele zaal lieten swingen. Of je nu op zoek bent naar een avond vol rock, pop, jazz, techno of iets ertussenin, de kans is groot dat Hedon heeft wat je zoekt. Houd het programma van Hedon goed in de gaten, want deze wordt continu aangevuld met spetterende optredens.

Droom jij ervan om ooit zelf op zo’n waanzinnig poppodium te staan? Hedon beschikt over vier hoogwaardige oefenruimtes met uitstekende akoestiek. Dit is de perfecte plek om te repeteren!

Hedon Zwolle
Hedon Zwolle

Straatfestival Zwolle

Eens in het jaar wordt Zwolle omgetoverd tot één groot poppodium. Tijdens het jaarlijkse straatfestival in Zwolle vind je meerdere podia door de stad verspreid. Je hebt keuze uit verschillende muziekgenres, waaronder pop, jazz en techno. Samen met vele andere feestgangers swing je tot in de late uurtjes door de straten van Zwolle.

Livemuziek Zwolle

Wanneer je denkt aan een poppodium in Zwolle, komt Hedon waarschijnlijk als eerste in je op. Maar wist je dat de stad ook rijk is aan muziekcafés met intieme poppodia? Stap binnen in deze knusse gelegenheden en laat je verrassen door livemuziek in Zwolle.

Livemuziek in Zwolle
Livemuziek in Zwolle

Jack’s Music Bar

Maak het beste van jouw avondje uit bij Jack’s Music Bar. Vergeet de doorsnee-avond in een rustige kroeg. Hier trilt de vloer van an de baslijnen en de swingende bezoekers. Deze bar met poppodium is de muzikale huiskamer van Zwolle. Ieder weekend zorgen uiteenlopende bands en artiesten voor de lekkerste livemuziek. Van pop en blues tot rock en metal: hier gaat een weekend nooit stilletjes voorbij!

Tussen de beats door speel je een potje pool, gooi je een pijltje en les je jouw dorst met een Amerikaans biertje. Whiskey-liefhebber? Bereid je voor op keuzestress, want het assortiment is ronduit indrukwekkend.

Café Koos

Een verborgen poppodium, zo kunnen we Café Koos in Zwolle wel noemen. Van buiten oogt het als een klassiek café, maar binnen? Een ware muzikale schatkist! Elke laatste woensdag van de maand nodigt dit café met poppodium je uit voor een jamsessie. Alle tools voor een muzikale uitspatting staan klaar. Wandel naar binnen en pak de gitaar en de microfoon of kruip achter de drums. En mocht je zangtalent meer in de richting van 'douchekunsten' gaan, geen zorgen! Waag je aan een potje karaoke. Met een gigantische verzameling tracks zit jouw gouden nummer er gegarandeerd tussen.

Oh, en over verzoekjes? Daar winden ze bij Café Koos geen doekjes om. Schrijf je songkeuze op een viltje, schuif het naar de DJ en wacht rustig af tot jouw nummer door de speakers schalt.

omschrijving
omschrijving

Woodies

Deze hotspot is geen standaard café. De muzikale agenda van dit eetcafé met poppodium is net zo gevarieerd als de drankkaart. Iedere week livemuziek en meer dan 180 speciaalbieren. Meer hoeven we niet te zeggen, toch?

Bij Woodies ben je niet alleen toeschouwer, maar ook de ster van de avond als je dat wilt. Dit muziekcafé biedt namelijk niet alleen een podium voor gevestigde acts, maar ook voor jou. Kijk op de website van het café of loop eens binnen om naar de mogelijkheden te vragen. Pak die microfoon en betover het publiek!

Podiumpas Zwolle

Theater de Spiegel
Theater de Spiegel

Kun je geen genoeg krijgen van de poppodia in Zwolle? Dan is er goed nieuws: de Podiumpas is terug! Voor € 35,- per maand ontdek je voorstellingen en concerten in heel Nederland. Niet alleen in het bruisende Zwolle, maar ook bij ruim 30 andere locaties in Nederland. Zwolse theaters hoort ook bij deze selecte groep. Check snel de agenda van Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel of een van de andere podia in Nederland en plan jouw volgende avondje uit! Podiumpassen zijn beperkt beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

#Zwolle