Bloggers over Zwolle

Tips

 • Leestijd 2
 • 4935 x Bekeken

Bloggers uit Nederland én het buitenland schrijven regelmatig over Zwolle. Logisch, want Zwolle is een verrassende Hanzestad waar vele parels te ontdekken zijn! Lees hieronder de leuke tips en verhalen over Zwolle.

 1. 5 x Zwolle & Hasselt in Emotie

  Xantoucha blogt voor Moderne Hippies vaak over het ontdekken van (on)bekende steden in Nederland. Zo ook dit blog, waarin ze 22 uur in Zwolle en Hasselt beleeft!

 2. Zwolle Hanzestad ontdekken! 24 uur op pad met...

  Ellen ging voor dit blog 24 uur op pad met blogger Cynthia en rapper Rico. Een verrassend weekend dat zij niet snel zal vergeten...

 3. 10 uur in Zwolle - Het ultieme dagje uit!

  Barts Boekje is de lifestyle- en adressensite van Maartje Diepstraten. In haar blog vertelt ze hoe je in Zwolle moeiteloos hopt van een knus winkelcafé naar een van de mooiste boekwinkels van het land.

 4. Bloggers op stap in dynamische Hanzestad Zwolle met Rico en Cynt

  Twee bloggers, Made by Ellen en Moderne Hippies, ontdekken de Hanzesteden Zwolle en Hasselt in 24 uur. In de dynamische Hanzestad Zwolle worden ze, zonder dat ze dit van tevoren wisten, rondgeleid door niemand minder dan Cynthia.nl en gaan ze samen een ijsje eten met rapper Rico. Bovendien brengt de rapper ze wel naar een heel bijzonder plekje om te overnachten... De Sassenpoort!

 5. 60 seconden in Zwolle: hip én historisch

  ZOOVER neemt je mee naar Zwolle, de Hanzestad aan de IJssel. Een stad vol historie, maar ook met vele hippe hotspots. Van toffe conceptstores tot bijzondere boetieks, fascinerende musea en bourgondische restaurants.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle