Into the Summer

  • 4 minuten leestijd
  • 199 x bekeken

Into the Summer komt er weer aan! Na twee jaar is het eindelijk zo ver. Blok 18 juni alvast in je agenda en begin de zomer goed. Schaf de tickets aan voordat het is uitverkocht. Ben jij er ook bij?

Into the Summer Zwolle

Laat de zomer maar beginnen, want 18 juni is het zo ver: na twee jaar wachten vindt Into the Summer eindelijk plaats! Met optredens van artiesten als La Fuente, Vato Gonzalez en SJAAK halen festivalliefhebbers hier hun hart op. Met bijna 50 artiesten ontbreekt het je nergens aan op Into the Summer Zwolle.

Op Into the Summer kun je terecht bij in totaal maar liefst vier stages, namelijk de Mainstage, Hardstyle, Techno en Drum ‘n Bass. Daarnaast is er ook nog een Silent Disco. Even bijkomen van alle danspasjes? Dan kun je terecht in de Chill Area. Rust even uit, zodat je er daarna weer tegenaan kan.

Hardstyle summer festival

Festival
Festival

Into the Summer is dé plek voor hardstyle-lovers. Met een speciale hardstyle-stage aan het water (!) haal jij je hart op. Begin de zomers dansend op de lekkerste deuntjes van Vertile, Sound Rush, Rejecta, Rebelion en Primeshock. Dans de zon onder en relax tussendoor af en toe bij de Chill Area.

Maar er zijn nog meer stages. Hieronder zie je een aantal artiesten die je op de podia van de verschillende stages vindt:

Mainstage

Net zoals de hardstyle-stage, zit de mainstage ook aan het water. Onder andere La Fuente, SJAAK, Vato Gonzalez, Sick Individuals, Maurice West, Jesse Voorn, Boogshe en The Him verschijnen op het podium van de mainstage.

Techno

De techno-stage zit verstopt tussen de bomen. Geniet van de deuntjes van artiesten als Wattz, Tommy Virgo, Roy El Kei, Peter Pet, Oker, Manchine, Ergbert, Dope Amine, Dallic en Bob Holtkamp.

Drum ‘n Bass

Drum ‘n Bass is een genre die is ontstaan vanuit dance. Tijdens Into the Summer geniet je van de genre bij de stage met Drum ‘n Bass. Artiesten als MC CRWD CTRL, Wanvertoning, Shogun Tactics, Pythius, Orion, Krakov, HBF en Dogma Addiction laten hier hun talenten zien.

Silent Disco

Hoe leuk dat er ook een Silent Disco te vinden is op Into the Summer?! Tijdens een Silent Disco krijgen de festivalbezoekers een draadloze koptelefoon op. Vaak heb je hier ongeveer twee zenders waaruit je kiest. Zo kunnen jij en je vrienden samen dansen, op verschillende muziek.

Persoon op festival
Persoon op festival

Festival bij Wijthmenerplas Zwolle

Into the Summer vindt plaats bij de Wijthmenerplas in Zwolle. Dit is dé ideale locatie voor een festival. Dat is inmiddels al bewezen door andere festivals die daar hebben plaatsgevonden, zoals Kingdance en Dance4Liberation.

De Wijthmenerplas bereik je gemakkelijk met de fiets. Er zijn bewaakte fietsenstallingen tot 01:00, dus jij hoeft je geen zorgen te maken over je fiets. Is Into the Summer Zwolle iets te ver weg voor jou om te fietsen? Er rijden pendelbussen van en naar station Zwolle. Kom je toch met de auto? Er is parkeergelegenheid. Tip: koop een parkeerkaartje in de voorverkoop, dit is voordeliger dan een parkeerkaart ter plekke.

Is het nog niet helemaal duidelijk wat het weer gaat doen? Je kan altijd een locker huren en hier een jas instoppen als het te warm is. Is het te koud? Dan haal je hem gewoon weer uit je kluisje.

Tickets voor Into the Summer 2022

Wil je bij Into the Summer 2022 zijn? Dat begrijpen we helemaal! Haal snel je ticket, want de Early Bird en Regular tickets zijn al uitverkocht. Er zijn alleen nog een paar Last Minute tickets beschikbaar. De tickets schaf je aan via de website van Into the Summer. Ben jij er bij?

Wat vind je van de informatie op deze pagina?