Tips om te doen tijdens Vaderdag

Doe-tips

 • Leestijd 2
 • 455 x Bekeken

Vaderdag is een speciale dag om onze vaders te eren en te laten zien hoeveel we van hen houden en waarderen. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met activiteiten in Zwolle die perfect zijn om samen met je vader, stiefvader, schoonvader, opa of dierbare te doen op Vaderdag.

 1. 6

  High Beer bij het Refter

  Lekker een biertje drinken met je vader? Het Refter heeft een leuk initiatief: een High Beer. Dit is een soort High Tea alleen wordt de thee vervangen door bier. Het Refter biedt in totaal 4 verschillende tapbieren aan. Uiteraard worden er ook warme en koude hapjes bij de verschillende dranken geserveerd.

 2. 5

  Racesquare Zwolle

  Is jouw vader een echte Formule 1 fanaat? Dan is dit perfect om te doen. De simulatoren zijn samengesteld met de nieuwste techniek om jou te verzekeren van een echte Formule 1 gevoel. Tijdens de race-experience rijden jullie een volledig Formule 1 weekend. Wie van jullie is de beste coureur?

 3. 4

  Bezoek de bioscoop

  Ontdek samen naar de Bioscoop! Pathé Zwolle beschikt over meer dan 9 unieke zalen. Zo hebben ze 2D, 3D, Dolby Atmos tot zelfs een 4DX zaal die zorgt voor de ultieme filmervaring. Op Vaderdag draait de bioscoop vaak ook verschillende klassiekers die je met je vader kunt bezoeken. Bekijk snel hun programma.

 4. 3

  Karten bij Kobalt

  Ook een leuk idee is om met je vader te gaan karten. Één van de modernste kartbanen van Nederland vind je in de IJsselhallen. De indoor kartbaan beschikt over elektrische karts waar je supersnel mee optrekt. Karten is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. Wie van jullie haalt de snelste tijd?

 5. 2

  Ga varen met een BBQ boot

  Bij mooi weer op Vaderdag is het huren van een bootje altijd een leuk idee. Maar als je dat dan kan combineren met een BBQ is dat nog leuker. Bij Hiawatha kan dat. Je huurt een bootje waar een bbq in zit. Tijdens de tocht geniet je van de omgeving en een heerlijke gerechtjes. Ook zeker leuk om te doen met het hele gezin!

 6. 1

  Doe een escape room

  Op zoek naar een beetje spanning, dan is The Great Escape een echte aanrader. Hier kunnen jullie samenwerken om puzzels op te lossen, codes te kraken en te ontsnappen uit een kamer voordat de tijd om is. Het is een uitdagend en vermakelijk spel. Boek een kamer en ga de uitdaging aan samen met je vader en de rest van het gezin.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle