Winkelen met kinderen

Hier moet je zijn!

  • Leestijd 4
  • 4486 x Bekeken

Winkelen met kinderen kan een flinke uitdaging zijn. Je kind kan verveeld raken of je vindt simpelweg niks passends voor je kind. Wij vertellen je waar je moet zijn om het winkelen met je kind wèl te laten slagen.

De leukste kinderwinkels

Als je een dagje gaat winkelen met kinderen zit je in Zwolle helemaal goed. Met het ruime aanbod aan winkels in Zwolle, vermaken jullie je wel. Maar wat zijn nou de leukste kinderwinkels? We maken onderscheid tussen kledingwinkels voor kinderen, leuke babywinkels, speelgoedwinkels in Zwolle en cadeauwinkels met geschikte cadeaus voor kinderen. Je leest er alles over, zodat jij precies weet waar je moet zijn als je gaat winkelen met kinderen.

Kinderkleding kopen

Kinderkleding kopen
Kinderkleding kopen

Je kent het vast wel: je koopt leuke kledingstukken voor je kind, maar voor je het weet past het niet meer of is het kapot. Hoe kan het ook anders met die kids die zo hard groeien en veel bewegen? Zo af en toe verdient de kledingkast weer een kleine aanvulling met wat nieuwe kledingstukken.

De Sissy-Boy verkoopt prachtige kinderkleding. Ook kleding voor volwassenen trouwens. Win-win situatie, want je shopt allerlei parels voor je kroost, maar dus ook voor jezelf! En je kan ook nog even tussen de accessoires neuzen.

Kinderkleding kopen doe je ook bij Toff Kidswear. Verwacht hier leuke en betaalbare kinderkleding. Toff Kidswear is gevestigd achter de Broerenkerk. Het bezoekje aan de kinderkleding winkel in Zwolle combineer je makkelijk met een bezoekje aan Van der Velde in de Broeren, een van de mooiste boekhandels van Zwolle.

Leuke babywinkels

Wat is er nou leuker dan de schattigste setjes kleding voor je newborn baby kopen? Of voor de baby van je beste vriendin, je nichtje of iemand anders. Zwolle kent gelukkig een aantal leuke babywinkels waar je terecht kan voor de liefste items.

Een van de leukste babywinkels in Zwolle is Moonloft. Van kleding tot speelgoed en van drinkflesjes tot behang voor de babykamer. Kortom, bij de Moonloft vind je van alles. En het ziet er allemaal super leuk uit! Maar je vindt hier niet alleen maar babyspulletjes. Ook voor jezelf kun je hier lekker rondneuzen. Sieraden, woonaccessoires en kleding behoren namelijk ook tot het assortiment. Dus zoek je het perfecte cadeau of iets leuks voor je eigen baby? Dan is de Moonloft de place to be!

Sla ook zeker ELUUN niet over. ELUUN is dè conceptstore speciaal voor de kleinsten onder ons. Deze winkel bevindt zich midden op de Grote Markt in Zwolle en heeft maar liefst 3 (!) verdiepingen. De must-haves zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor de ouders. De items staan namelijk ontzettend leuk in het interieur.

Moonloft
Moonloft

Speelgoedzaak in Zwolle

Aan speelgoedwinkels in Zwolle geen gebrek. Winkelen met kinderen in Zwolle is dus een groot feest. Als je wilt, kun je er een ‘speelgoedroute in Zwolle’ van maken. Begin bijvoorbeeld bij de ToyChamp Zwolle. Deze speelgoedzaak in Zwolle bevindt zich op het Stadionplein.

Ook het centrum van Zwolle is perfect om te winkelen met kinderen. Zo vind je in de binnenstad Speeleiland Zwolle. Deze winkel heeft een breed assortiment met allerlei populaire spellen. Wist je dat de Puzzel & Spel afdeling een 999Games specialist is? Hierdoor liggen vaak de nieuwste games in de winkel. Geen tijd meer om naar deze speelgoedzaak in Zwolle te gaan? Bestel het dan gewoon online!

Speelgoedzaak
Speelgoedzaak

Sla ook zeker SpeelGoed Zwolle niet over. Je vindt hem in een van de leukste straten van Zwolle, namelijk de Sassenstraat. Van ver zie je de rode LEGO vlag van de speelgoedwinkel al wapperen. Hierdoor weet je precies waar je moet zijn. Na het zien van de vlag ben je vast niet verrast dat de winkel gespecialiseerd is in LEGO. Naast LEGO, en sinds kort ook een assortiment van tweedehands DUPLO, vind je hier ook andere bekende speelgoedmerken als Hubelino en LIGHT STAX.

Cadeauwinkel in Zwolle voor kinderen

Veel kinderen worden dolblij van een cadeautje. Als je gaat winkelen met kinderen zijn cadeauwinkels dan ook een feestje om naartoe te gaan. Of juist als je alleen gaat winkelen om een cadeautje te kopen, is een cadeauwinkel in Zwolle dè plek om even langs te gaan.

Originele cadeaus haal je bij Villa Mooi. Naast verantwoord en duurzaam geproduceerde kleding, koop je hier ook speelgoed, knuffels, knutselspullen, spellen, boeken en nog veel meer. Een bezoekje aan Villa Mooi is een complete belevenis.

Loop een stukje door naar de Millows in dezelfde straat. Millows is een winkel vol met woonaccessoires, cadeautjes en allerlei hebbedingetjes. Koop een mooie knuffel voor je zoontje, een kraamcadeau voor je nichtje, een kleinigheidje voor de verjaardag van je buurjongetje of koop iets leuks voor jezelf.

Waar in Zwolle ga jij graag winkelen met kinderen?

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle