Padel in Zwolle

Ga een balletje slaan!

  • Leestijd 4
  • 1617 x Bekeken

Padel is de nieuwe trend in de sportwereld. Ontdek of deze racketsport ook wat voor jou is tijdens een middagje padel in Zwolle! Padel Zwolle kan bij onderstaande plekjes. Neem je vrienden mee en ga lekker sportief bezig. Veel plezier!

Padellen in Zwolle

Padel is een van de nieuwste en populairste racketsporten in Nederland op dit moment. Voor als je nog niet bekend bent met deze sport: het is eigenlijk gewoon een mix tussen tennis en squash. Je speelt met een soort tennisracket en mag, net als bij squash, ook de muren gebruiken. Het scoreverloop van padel is verder hetzelfde als bij tennis en de meest voorkomende spelvorm is twee tegen twee spelers. Onderstaande adresjes zijn het meest geschikt voor padel Zwolle. Probeer het zelf eens uit en wie weet ontdek je wel je nieuwe, favoriete sport!

Padel Zwolle zonder lidmaatschap

Als je wilt gaan padellen in Zwolle kun je heel gemakkelijk eenmalig een padelbaan huren. Padel spelen in Zwolle zonder lidmaatschap kan bijvoorbeeld bij PadelZwolle. Bij PadelZwolle kun je heel eenvoudig een padelbaan reserveren. Je mag dan een uur padellen en gratis gebruik maken van de padels en ballen! Heb je de slag te pakken en wil je vaker gaan padellen in Zwolle? Kies dan voor de urenkaart. Zo wordt padel Zwolle extra voordelig en kun je wel wekelijks een balletje slaan! Bij PadelZwolle worden er ook verschillende cursussen gegeven, zoals de padel introductiecursus en padelles voor gevorderden. Voor iedereen wat!

Padel Zwolle
Padel Zwolle

Verder kun je ook bij Tennisvereniging Zwolle een padelbaan reserveren. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de tennisvereniging! Je kunt de padelballen en -rackets er voor een klein prijsje bij huren. Je kunt binnenkort ook een padelbaan huren bij Squash & Padel Centrum Zwolle. Dit sportieve centrum van Zwolle telt al 10 squashbanen, maar is ook hard bezig om dit jaar 4 splinternieuwe outdoor padelbanen te openen. Dankzij de verlichting zullen deze padelbanen in Zwolle de hele dag door te gebruiken zijn.

Padelles in Zwolle

Heb je je nog nooit tot een potje padel gewaagd, maar wil je het wel graag leren? Volg dan een padelles in Zwolle! Zo leer je alle tips and tricks en daag jij je vrienden zelfverzekerd uit voor een potje padel Zwolle. Peakz Padel Zwolle biedt padellessen aan, waarbij echte professionals jou alles leren over padel. Je hebt keuze uit introductielessen of lesreeksen, bestaande uit 5 of 10 lessen. Het fijne aan deze lessen bij Peakz Padel is dat de groepen uit maximaal 4 personen bestaan. Als je liever individueel les krijgt, kan dat ook! Peakz Padel bevindt zich in de IJsselhallen en telt 10 indoor en 4 outdoor padelbanen. Je kunt 7 dagen per week bij dit padel-walhalla in Zwolle terecht.

Leuk feitje: Peakz Padel Zwolle is dé plek, waar de Nederlandse kampioenschappen padel worden gehouden.

Padelles in Zwolle
Padelles in Zwolle

Padel nabij Zwolle

Ook in de omgeving van Zwolle kun je op verschillende plekken terecht voor een potje padel. In Hattem kun je bijvoorbeeld een padelbaan huren bij Tennisclub Hattem. Ook als je alleen ‘s avonds tijd hebt om de padelbaan op te gaan, is dat geen probleem. De padelbanen van Tennisclub Hattem zijn namelijk tot 23:00 geopend! Je kunt hier ook een padelclinic, 5-weekse beginnerscursus of privétraining volgen.

Een andere optie voor padel nabij Zwolle is Racket Centrum Meppel. Dankzij de pay as you play-methode zit je nergens aan vast een hoef je geen abonnement af te sluiten. Je betaalt gewoon voor de tijd die je speelt, handig! Via de website van Racket Centrum Meppel kun je eenvoudig een padelbaan voor de gewenste tijd en datum reserveren. Nodig je vrienden uit voor dit sportieve uitje en laat ze zien wat je in huis hebt!

Op zoek naar nog meer informatie over padel in het algemeen, neem dan eens een kijkje op de website van Padelhost.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle