Sportief in Zwolle

Sportieve aanraders!

  • Leestijd 3
  • 2409 x Bekeken

In Zwolle heb je een brede keuze aan sportfaciliteiten. Ook als je op zoek bent naar bijzondere sporten, ben je in Zwolle helemaal op je plek. Leef je uit op trampolines, huur een e-chopper met je vrienden of haal de avonturier in je naar boven in een klimhal! Sportief in Zwolle? Bekijk onderstaande sporten!

Padel

Padel: een nieuwe en snelgroeiende sport in Nederland. Je kunt deze nieuwe racketsport beoefenen bij PadelZwolle. Je kunt hier padellessen volgen, maar ook gewoon een padelbaan reserveren. Zo krijg je de kans om eens te kijken of deze sport iets voor jou is! Het grote verschil met tennis is dat het veld bij padel omringd wordt door glazen achterwanden en een hek. Zeker een aanrader om deze sport eens te proberen!

Wandklimmen

Ben je een echte avonturier en heb je geen last van hoogtevrees? Ga dan eens wandklimmen! Klim- & Outdoorcentrum Yosemite is dé plek in zwolle, waar je deze bijzondere sport kunt beoefenen. Je kunt hier zelfstandig klimmen aan de waanzinnige klimwand of neem deel aan verschillende trainingen en cursussen!

Klim- & Outdoorcentrum Yosemite
Klim- & Outdoorcentrum Yosemite

Boulderen

Een ander, steeds populairder wordende, tak binnen de klimsport is boulderen. Het grote verschil met wandklimmen is dat je bij boulderen niet met touwen wordt ondersteund. Het is daarentegen een hele veilige sport, want er liggen altijd dikke valmatten onder de klimwanden en de wanden zijn maximaal 4 meter hoog. Boulderhal Roest heeft 10 circuits, die elk een eigen niveau hebben. Zo kun je helemaal op je gemak deze te gekke sport eens uitproberen!

Krazy Kangaroo Zwolle

Krazy Kangaroo Zwolle is dé plek om het kind in jezelf naar boven te halen. Raak al je energie kwijt op de trampolines of neem deel aan een van de activiteiten zoals Krazy Fit, waarbij je een full body workout doet op de trampolines.

Krazy Kangaroo Zwolle
Krazy Kangaroo Zwolle

Golfen

Op zoek naar een leuke sport in de buitenlucht? Bezoek Golfclub Zwolle eens! Van beginnende tot gevorderde spelers, iedereen is welkom om hier een keer een balletje te slaan. Golfclub Zwolle is van diverse faciliteiten voorzien. Zo kun je hier als gastspeler terecht, maar kun je ook een lidmaatschap aanvragen of een golfles reserveren! Een ander golf-alternatief, dat minstens zo leuk is, is golfen bij GlowGolf Zwolle. Deze glow-in-the-dark-minigolfbaan is een echte aanrader voor een gezellige activiteit met je vrienden of familie.

Huur een tandem
Huur een tandem

Huur een elektrische fiets

Hoe leuk is het om de omgeving van Zwolle met de (elektrische) fiets te verkennen?! Bij Gait Rigter kun je tegen een klein prijsje een elektrische fiets, tandem en normale fiets huren. Vind een leuke fietsroute, geniet van de prachtige omgeving en je bent ook nog eens lekker sportief bezig!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle