Restaurants in Zwolle

Culinair is het goed toeven in Zwolle! Schuif aan in één van de vele restaurants die Zwolle kent. Met menukaarten vol met (streekeigen) lekkernijen. Verwen je smaakpapillen met de beroemde Haute Cuisine van De Librije of laat je verrassen door de vele andere chef-koks. Slenter op eeuwenoude pleinen en ontdek kleine barretjes, moderne pop-up restaurants en biologische lunchrooms.

Echte Zwolse smaken?

Zwolse Whisky, Zwolse peperbuskaas, Zwolse mosterd(soep), Zwols bier, Zwolse balletjes (snoepjes) en blauwvingerkoekjes.

Wat mag je niet missen?

En dan natuurlijk de Stadsbakker. Een begrip in de regio. In een open bakkerij worden in het zicht van de klant op ambachtelijke wijze de producten bereid, gemaakt van lokale producten uit de streek. Met als specialiteit het ‘Zwolse stadsbrood’ in de vorm van de Zwolse Grachten! Lekker voor in de picknickmand.

 1. La Meridiana

  La Meridiana

  Adres
  Grote Markt 11a, 8011 LW Zwolle

  La Meridiana biedt u een gevarieerde kaart voor lunch en diner: gerechten met een uitgesproken smaak en aardse charme.

 2. Brasserie Jansen

  Brasserie Jansen

  Adres
  Nieuwe Markt 14, 8011 PE Zwolle

  Een plek waar het draait om mensen. waar families, vrienden en collega's genieten. Van elkaars gezelschap. Een kop koffie. Van Eenvoudig, kwalitatief eten. En van een goede fles wijn. Alles wat het leven leuk maakt. Dat is BrasserieJansen

 3. Tosti World

  Tosti World

  Adres
  Grote Markt 14, 8011 LW Zwolle

  Welkom bij Tosti World! Tosti World is DE nieuwe food formule in Nederland! Wellicht dat Tosti World binnenkort ook met een nieuwe vestiging bij jou in de buurt te vinden is. Of kom je ons tegen op popconcerten en evenementen!

 4. Kletsen en Proeven Bar en Bistro

  Kletsen en Proeven Bar en Bistro

  Adres
  Melkmarkt 52, 8011ME Zwolle

  Wij zijn een gezellige bar en bistro midden in het centrum van de gezellige en spontane stad Zwolle waar je kunt genieten van een hapje of drankje.

 5. Restaurant Weekends

  Restaurant Weekends

  Adres
  Willemskade 8, 8011 AC Zwolle

  Aan de rand van de binnenstad van Zwolle, serveren wij met een mix uit de Europese keuken (h)eerlijke maar vooral ook betaalbare gerechten.

 6. Japans restaurant Blue Sakura

  Japans restaurant Blue Sakura

  Adres
  Bethlehemkerkplein 35, 8011 PH Zwolle

  Blue Sakura is een Japans All You Can Eat restaurant gevestigd in een kerk! Meer dan 100 gerechten voor 1 vaste prijs, zoals sushi, sashimi, teppan yaki gerechten, frituurgerechten, kushi, rijst, noodles, soepen, salades, desserts en nog veel meer. Ook voor de vegetariërs is er genoeg keuze.

 7. Stadsstrand Zwolle

  Stadsstrand Zwolle

  Adres
  Rodetorenplein 1, 8011MJ Zwolle

  Dé nieuwe hotspot van Zwolle voor je ultieme summer feeling! Wij bieden u een heerlijk gevoel van rust midden in het centrum van Zwolle. Waar je echt even tot ontspanning kan komen, voor die mooie zonsondergang.

 8. De Librije

  De Librije

  Adres
  Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle

  Restaurant De Librije staat voor volop genieten met bijzondere gerechten, bijpassende wijnen in een sfeervolle ambiance.

 9. La Cucaracha

  La Cucaracha

  Adres
  Sassenstraat 54, 8011PC Zwolle

  Typisch Mexicaans restaurant met vele verschillende Mexicaanse lekkernijen en specialiteiten in Zwolle.

 10. Mercure Hotel Zwolle

  Mercure Hotel Zwolle

  Adres
  Hertsenbergweg 1, 8041BA Zwolle

  Het 100% rookvrije hotel beschikt over 72 mooie comfortabele hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en Movies On Demand. Ook WiFi en ADSL zijn beschikbaar. Tevens beschikt het hotel over 16 luxe vergaderzalen voor tal van bijeenkomsten tot 400 gasten.

 11. Bistro Pampus

  Bistro Pampus

  Adres
  Kamperstraat 40, 8011LM Zwolle

  Bistro Pampus is gelegen aan de rand van de Grachtengordel in het prachtige, gezellige en spontane Zwolle.