Restaurant W (Wientjes)

Stationsweg 7 8011 CZ Zwolle

Restaurant W biedt u als gast de mogelijkheid om in een moderne setting te genieten van de creativiteit en de allroundheid van onze keuken.

Van een uitsmijter tot ganzenlever en van een mooie maaltijdsalade tot heerlijke gemarineerde coquilles. Restaurant W heeft het allemaal. Naast ons restaurant beschikt Grand Hotel Wientjes ook nog over twee prachtige private-dining zalen voor gezelschappen tot wel 40 personen.

Restaurant W kent naast de traditionele lunch zoals Nederland die kent ook ons 'All Day Dining concept'. All day dining biedt u de mogelijkheid om op ieder moment van de dag te dineren. Want waarom vast houden aan oude Hollandse tradities, er is best een reden te bedenken om ook ’s middags van een mooi stuk vis of vlees te genieten.

Restaurant W heeft naast de regelmatig wisselende menukaart ook nog het dagelijks wisselend 'W exclusief menu'. Dit is het paradepaardje van onze keuken en uiteraard óók de gehele dag, hetzij in de vorm van een zakelijke lunch, of met uw partner zomaar eens uitgebreid eten om twee uur ’s middags.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle