Restaurants in Zwolle

Culinair is het goed toeven in Zwolle! Schuif aan in één van de vele restaurants die Zwolle kent. Met menukaarten vol met (streekeigen) lekkernijen. Verwen je smaakpapillen met de beroemde Haute Cuisine van De Librije of laat je verrassen door de vele andere chef-koks. Slenter op eeuwenoude pleinen en ontdek kleine barretjes, moderne pop-up restaurants en biologische lunchrooms.

Echte Zwolse smaken?

Zwolse Whisky, Zwolse peperbuskaas, Zwolse mosterd(soep), Zwols bier, Zwolse balletjes (snoepjes) en blauwvingerkoekjes.

Wat mag je niet missen?

En dan natuurlijk de Stadsbakker. Een begrip in de regio. In een open bakkerij worden in het zicht van de klant op ambachtelijke wijze de producten bereid, gemaakt van lokale producten uit de streek. Met als specialiteit het ‘Zwolse stadsbrood’ in de vorm van de Zwolse Grachten! Lekker voor in de picknickmand.

 1. Vito's Sandwich & Trattoria

  Vito's Sandwich & Trattoria

  Adres
  Grote Markt 11, 8011 LW Zwolle

  In het historisch hart van Zwolle, aan de Grote Markt tegenover de Micheals-kerk. Dit is dé plek om gezien te worden. Vito’s bij uitstek is een gezellige lunch of een ongedwongen diner.

 2. Ingeburgerd

  Ingeburgerd

  Adres
  Nieuwe Markt 25-26, 8011 PG Zwolle

  Ingeburgerd is de bar waar je niet alleen een goede burger hapt maar waar je in een no-nonsense sfeer een lekker biertje of een goed glas wijn drinkt.

 3. Restaurant - W (Wientjes)

  Restaurant - W (Wientjes)

  Adres
  Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle

  Restaurant W biedt u als gast de mogelijkheid om in een moderne setting te genieten van de creativiteit en de all roundheid van onze keuken.

 4. Van der Valk

  Van der Valk

  Adres
  Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle

  Rijkelijk genieten na een intensieve dag in Zwolle? Dat kan bij Hotel van der Valk Zwolle. Maar ook voor vergaderlocatie of om lekker te eten bent u aan het juist adres!

 5. De Agnietenberg

  De Agnietenberg

  Adres
  Haersterveerweg 23, 8034PJ Zwolle

  Restaurant De Agnietenberg is een eigentijds horecabedrijf op een unieke en sfeervolle locatie. Parkeren is geen probleem!

 6. Grand Café Urbana

  Grand Café Urbana

  Adres
  Wipstrikkerallee 213, 8025 AH Zwolle

  Urbana betekent letterlijk ‘aan de rand van de stad’. Door de groei van Zwolle is de stad en de landelijke omgeving meer naar elkaar toe gegroeid.

 7. De Zwolse Stadsbrouwerij Hettingabier

  De Zwolse Stadsbrouwerij Hettingabier

  Adres
  Esdoornstraat 3, 8021WB Zwolle

  Bij Hettingabier nemen ze de tijd om heerlijk bier te brouwen waar u van kunt genieten. De biersoorten worden ambachtelijk gebrouwd en van begin tot eind onder handen genomen.

 8. Hotel De Koperen Hoogte

  Hotel De Koperen Hoogte

  Adres
  Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle

  Overnachten bij de Koperen Hoogte is net even anders; de onvergetelijke ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen lift die u naar de etage brengt waar uw kamer zich bevindt.

 9. McDonald's Zwolle

  McDonald's Zwolle

  Adres
  Floresstraat 60, 8022 AD Zwolle

  Bij vrijwel alle restaurants kun je een bestelling afhalen. Na het reinigen van je handen, bestel je bij een van de bestelzuilen. Nadat je bestelling is bereid, neem je ‘m mee om er elders van te genieten.

 10. D'Andrea's

  D'Andrea's

  Adres
  Bethlehemkerkplein 42, 8011 PH Zwolle

  D'Andrea's is een hip Italiaans restaurant in hartje Zwolle. Een plek waar je ontmoet, geniet en gezien wordt. Waar je viert, uitgebreid tafelt en verrast wordt.