Instagram-waardige eettentjes in Zwolle

Tips

 • Leestijd 3
 • 2826 x Bekeken

Ben jij een dagje in Zwolle en zoek je naar hotspots? Wij hebben Instagram-waardige eettentjes in Zwolle voor jou op een rijtje gezet. Een tentje waar alles roze is, zelfs de koffie of Instagram-waardige hotdogs: je vindt het in Zwolle. Waar ga jij als eerste naar toe?

 1. Zus.

  Bij Zus. is letterlijk alles wat je ziet roze, zelfs de koffie! Hun motto is dan ook niet voor niets ‘Everything is better in pink’. Neem plaats op een roze stoel of kruk en proef een roze smoothie, limonade of koffie met wat lekkers erbij. Je bent hier ook aan het juiste adres voor leuke cadeau’s (uiteraard ook veel roze). Koop een lekker zeepje voor een vriendin of een ansichtkaart voor je moeder waar je een lieve tekst op schrijft. Een ding is zeker: je maakt er iemand ontzettend blij mee!

 2. Corners Cake

  Ben jij een echte zoetekauw? Dan mag je Corners Cake niet overslaan. Als je langs de bakkerij loopt, valt het pand meteen op. Dit komt door het roze interieur en de ‘zoete’ uitstraling. Het uiterlijk van de bakkerij komt goed overeen met de menukaart. Corners Cake staat namelijk ook wel bekend als de zoetste van Zwolle. Bestel bijvoorbeeld Pink French Toast, Sweet American Pancakes of een zoete Freakshake. Dagelijks worden alle producten helemaal vers gemaakt door Cornelie en haar collega’s. Tip: je bestelt hier zelfs gepersonaliseerde verjaardagstaarten, cupcakes en meer, wat ontzettend leuk is voor een verjaardag.

 3. Chocolate Company

  De kans is groot dat je Chocolate Company al kent, want het zit verspreid door heel Nederland. Gelukkig zit er ook een vestiging in Zwolle, namelijk op de Oude Vismarkt. De chocoladeproducten van Chocolate Company worden ambachtelijk bereid in de speciale chocoladefabriek van het bedrijf. De kwaliteit van de chocola proef je dan ook zeker terug. Proef de chocola in de vorm van chocolademelk, een chocoladebonbon of bestel iets anders. Neem lekker plaats in het café of neem je bestelling mee to go tijdens een heerlijke wandeling door de stad.

 4. WannaWaffle

  Als je nog nooit bij WannaWaffle bent geweest, is dit hét moment. WannaWaffle heeft een kaart vol met lekkere wafels die je zeker eens moet uitproberen. Met zoete wafels voor de zoetekauwen onder ons en hartige wafels voor de liefhebbers van hartig eten is de kaart erg compleet. Ook als je niet van wafels houdt, zit je hier prima. Bestel dan bijvoorbeeld een sandwich of een kopje soep. Is het borreltijd? Laat een heerlijke portie nacho’s of de enige echte WannaWaffleplank voor je klaarmaken. Check eens de Instagrampagina van WannaWaffle om alvast een impressie te krijgen. Het kan bijna niet anders dan dat het water je al in de mond loopt.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle