High Beer Zwolle

Doe-tips

  • Leestijd 4
  • 3913 x Bekeken

Een High Beer in Zwolle is de perfecte manier om nieuwe biertjes te proeven, leuke kroegen te ontdekken en natuurlijk om bij te praten met je vrienden en vriendinnen. Kortom: als je van bier houdt, is een High Beer in Zwolle een goed idee. Wij vertellen je graag waar dit mogelijk is.

De leukste High Beer locaties in Zwolle

Een High Beer in Zwolle… Mogelijkheden genoeg! Zwolle bruist namelijk van de mogelijkheden. Maar hoe kies je dan de beste plek voor een High Beer in Zwolle? Wij lichten een paar locaties voor je uit waar je een High Beer kan doen.

High Beer bij Het Refter

Het Refter
Het Refter

Wat is een betere plek voor een High Beer in Zwolle dan bij Het Refter? Met 24 speciaalbieren en wijnen van de tap en meer dan 200 van de fles is een bezoek aan dit unieke pand meer dan de moeite waard. Uniek pand, want Het Refter is gevestigd in een van de oudste gebouwen van Zwolle. Tijdens de High Beer in Het Refter geniet je van 4 tapbieren naar keuze. Daarnaast worden er warme en koude hapjes bij geserveerd.

High Beer bij De Hofvlietvilla

De Hofvlietvilla
De Hofvlietvilla

Geniet van goede biertjes tijdens een High Beer bij Brasserie De Hofvlietvilla. Daarnaast kun je smullen van de Hofvlietvilla Plank, waarop je allerlei koude en warme hapjes vindt. En of dat nog niet genoeg is, bevind je je ook nog eens op een prachtige locatie. Onder het genot van lekkere drankjes en hapjes kijk je prachtig over het water heen. Dat wordt genieten.

High Beer bij De Hap en Tapkamer

De Hap & Tapkamer
De Hap & Tapkamer

Midden in het centrum van Zwolle vind je hidden gem De Hap & Tapkamer. De Hap & Tapkamer is het kleine zusje van Stadscafé Blij, een café dat iedere Blauwvinger kent. Om nog meer mensen te kunnen laten genieten van de lekkernijen die de chefkoks van Stadscafé Blij bereiden, hebben ze De Hap & Tapkamer geopend. Met 9 speciaalbieren op de tap, valt er zeker wat lekkers te kiezen. Tijdens een High Beer in Zwolle bij dit café, proef je de lekkersten!

High Beer bij Beautanica

Beautanica
Beautanica

Beautanica haar unique selling point is de prachtige wijnwand, waar je je glas kan vullen met maar liefst 64 verschillende wijnen. Maar wist je ook dat er allerlei bieren worden geschonken? Met 8 bieren op de tap, 11 bieren op de fles en 4 alcoholvrije bieren valt er genoeg te kiezen. Het High Beer arrangement bestaat uit 3 bieren naar keuze met diverse warme en koude hapjes. Smullen maar!

Andere locaties voor een High Beer in Zwolle

Naast bovenstaande locaties, zijn er nog veel meer plekken in Zwolle voor een High Beer. Grote trek/dorst? Dan is de High Beer XL bij De Vier Jaargetijden Zwolle echt wat voor jou. Je krijgt maar liefst 5 verschillende bieren en een goede hap eten, waaronder een stoofpotje met kalfssukade, spareribs en saté van malse kippendij + friet.

We schreven net al over het zusje van Stadscafé Blij, maar ook Stadscafé Blij zelf is natuurlijk een charmant plekje voor een High Beer in Zwolle. Midden op de Grote Markt, in het centrum vind je Stadscafé Blij. Als je na de High Beer nog de kroeg in wilt, is dit de ideale plek voor een High Beer.

Speciaal bier drinken in Zwolle

Liever zelf je biertjes uitkiezen? En ook zelf kiezen hoeveel je er drinkt? ;) Bezoek dan een van de cafés met een uitgebreide collectie van speciaalbieren. En dit zijn er aardig wat in Zwolle! Voor een uitgebreide keuze aan speciaalbier is Het Refter een van de beste opties. Hier vind je 24 speciaalbieren van de tap en meer dan 200 van de fles.

Een van de beste nieuwkomers is Dublin House. De Dublin House is in korte tijd ontzettend hard gegroeid en dat is niet voor niets. Je vindt hier niet alleen heerlijke speciaalbieren, maar de hele ambiance is ook top. Laagdrempelig, sfeervol en gastvrij zijn drie kernwoorden die je hier absoluut terugvindt.

Wil je niet één, niet twee, maar nog veel meer kroegen ontdekken? Doe dan gewoon een speciaalbier tour!

Proost!
Proost!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle