Middelbaar beroepsonderwijs in Zwolle

Onderwijsinstellingen

  • Leestijd 2
  • 1340 x Bekeken

Benieuwd of studeren in Zwolle ook wat voor jou is? Op deze pagina zie je in één oogopslag wat de onderwijsinstellingen in Zwolle zijn. Hieronder hebben we alle mbo-scholen in Zwolle voor je op een rijtje gezet.

Zwolle is een echte studentenstad! Dat blijkt wel uit het brede aanbod aan onderwijsinstellingen, waaronder middelbaar beroepsonderwijs en hogescholen. Met vaardige docenten en moderne faciliteiten zorgen de onderwijsinstellingen in Zwolle ervoor dat studenten de beste onderwijservaring krijgen. Combineer dat met de gezellige sfeer van de stad en de studieverenigingen in Zwolle en je weet zeker dat een school in Zwolle de beste keuze is!

Deltion College

Met ruim 20.000 leerlingen is Deltion College een van de grootste mbo-scholen in Zwolle. Deze onderwijsinstelling in Zwolle biedt 250 verschillende opleidingen aan, voor jongeren, volwassenen en bedrijven. Studenten kunnen kiezen uit een breed aanbod aan opleidingen in variërende branches die aansluiten bij hun interesses, ambities en toekomstplannen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheid, techniek, welzijn, dienstverlening en media. Deltion College is gelegen aan de Mozartlaan in Zwolle en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Deltion College Zwolle
Deltion College Zwolle

Menso Alting

Menso Alting is een Christelijke mbo-school in Zwolle met een veelzijdig aanbod aan opleidingen. Office & management, dienstverlening, onderwijs en handel zijn enkele gebieden, waar Menso Alting een passende opleiding op aanbiedt. Deze onderwijsinstelling in Zwolle bevindt zich nabij Nieuw-Assendorp.

Landstede

Landstede Zwolle
Landstede Zwolle

Een andere mbo-school in Zwolle met een breed aanbod aan opleidingen is Landstede. Je hebt keuze uit opleidingen uit veel verschillende interessegebieden op mbo-niveau 2, 3, of 4. Denk bijvoorbeeld aan richtingen als gezondheid, mode, commercie of vormgeving. Tijdens een van de open dagen op Landstede kun je de sfeer van de onderwijsinstelling proeven en ontdekken welke opleiding écht bij jou past.

Cibap

Voor de creatievelingen is Cibap de perfecte mbo-school in Zwolle. Bij deze onderwijsinstelling kunnen studenten hun artistieke en creatieve talenten ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd praktische vaardigheden en kennis opdoen. Dat kan bijvoorbeeld bij de opleidingen Filmmaker, Creatief Vakman en Specialist Schilder.

Zone College

Op zoek naar onderwijs waarin jij jouw talenten leert inzetten voor duurzame vooruitgang in de wereld? Bij Zone.college kun je terecht voor diverse opleidingsrichtingen in de groene sector waarmee je in heel wat verschillende beroepen aan de slag kunt gaan. Heb je nog geen keuze gemaakt? Bezoek dan vooral eens één van de open dagen of voorlichtingsavonden.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle