De leukste werkplekken in Zwolle

Neem je laptop mee en ga aan de slag!

 • Leestijd 3
 • 6599 x Bekeken

Even buiten de deur werken? Dat kan op verschillende plekken in Zwolle! Plof met je laptop neer in een gezellige koffietent of zoek de rust op in een groen stadspark. Wij hebben de leukste werkplekken in Zwolle op een rijtje gezet.

 1. 7

  Van der Valk Hotel Zwolle

  Buitenshuis werken op een stijlvolle locatie doe je bij het Van der Valk Hotel Zwolle. Het is een goede plek voor business meetings, andere afspraken of om gewoon even zelf in alle rust te werken. Begin je dag bijvoorbeeld met een goed ontbijtje, zo kun je er helemaal tegenaan! Maar ook voor tussendoortjes zit je hier goed. Neem plaats in het restaurant, de lobby of op andere plekken in het hotel. Bovendien profiteer je van snelle én gratis Wi-Fi.

 2. 6

  Stadspark in Zwolle

  Een inspiratievolle plek om een zomerse werkdag door te brengen is natuurlijk een groen stadspark! Met fluitende vogels op de achtergrond vliegt jouw dag voorbij. Het voordeel van Zwolle is dat er meerdere stadsparken zijn. Kies bijvoorbeeld voor Park het Engelse Werk. Plof neer op een kleedje of ga zitten in Restaurant Het Engelse Werk, met uitzicht op rivier De IJssel. Park de Wezenlanden is eveneens een mooi en ruim stadspark. Je vindt dit park aangrenzend aan het historische centrum. Bij minder weer neem je plaats in Parkpaviljoen de Wezenlanden. Hier bestel je typisch Spaanse hapjes en drankjes!

 3. 5

  De Chocolate Company

  De Chocolate Company in Zwolle is ideaal om een paar uur te werken. Vanwege de centrale ligging midden in Zwolle kun je het perfect bereiken. Ook in de zomer kun je er prima vertoeven vanwege de airconditioning: wel zo handig met al die chocolade! Bestel een strawberry choco smoothie of hotchocspoon, dat is een lekkere mok chocolademelk met een lepel witte, melk of pure chocolade. Wie wil er nou niet werken onder het genot van zoete lekkernijen?

 4. 4

  Stadkamer Zwolle

  Dé bibliotheek van Zwolle is de Stadkamer. Hier komen de werelden van informatie, taal, kunst en cultuur samen. Je vindt de Stadkamer op verschillende plekken in Zwolle, waaronder aan de Zeven Alleetjes. Deze hoofdlocatie kijkt uit op de stadsgracht van Zwolle! Neem plaats in de bibliotheek zelf of in het biebcafé. Hier kun je ook perfect terecht voor een vers ontbijtje, lunch en andere tussendoortjes. Een bijkomend voordeel van de Stadkamer is dat je tegelijkertijd relevante boeken kunt lenen/lezen.

 5. 3

  Anne&Max

  Anne&Max Zwolle kun je de huiskamer van Zwolle noemen! Voor een knusse en rustige werkplek ben je hier aan het goede adres. Ga comfortabel werken in de tuinkamer met warme kleuren en fijne achtergrondmuziek. Ondertussen drink je een lekkere cappuccino, bereid door een getrainde barista! Of kies voor lekkere koekjes, chocolade en andere lekkernijen. Je vindt Anne&Max in het centrum, op steenworp afstand van De Sassenpoort.

 6. 2

  Barista Café Zwolle

  Wanneer je op zoek bent naar dé plek voor jouw werkoverleg of werksessie, breng dan een bezoekje aan Barista Café Zwolle. Deze gezellige koffietent is niet alleen een plek om iets te drinken, maar bovenal een ontmoetingsplek. Kies uit knusse zitjes in een huiselijke omgeving. De vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je er uitstekend kunt werken. Tip: sla ook zeker de overheerlijke koffies, gezonde smoothies en huisgemaakte gebakjes niet over. Je vindt Barista Café Zwolle in de Diezerstraat.

 7. 1

  Van der Velde in de Broeren

  Deze bijzondere boekwinkel is gevestigd in de Broerenkerk in hartje Zwolle. Maar voor een fijne werksessie zit je hier ook goed. Van der Velde in de Broeren heeft namelijk een eigen brasserie: Smaak In de Broeren. Geniet van een kopje koffie of ambachtelijke gebakje en ga aan de slag! Boven in de kerk vind je het Leeshemel Café. Vanuit een comfortabele stoel, onder het prachtige plafond van de kerk, kun je optimaal werken in alle rust.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle