Boekenwinkels in Zwolle

Wil je je boekenplank aanvullen en ben je op zoek naar leuke boekenwinkels in Zwolle? Dan zit je hier helemaal goed! Zwolle wordt door veel mensen gezien als perfecte stad voor een middagje shoppen. Je vindt er kledingwinkels, boetiekjes, restaurants en ook de leukste boekenwinkels! Een bezoek aan deze boekenwinkels in Zwolle is al een hele ervaring op zich. Lees snel verder welke boekenwinkels jij moet gaan bezoeken!

Bewonder boekenwinkel Waanders In de Broeren

We beginnen maar meteen met het pareltje onder de boekhandels: Waanders in de Broeren. Deze boekhandel in Zwolle wordt door veel mensen de mooiste boekenwinkel van Nederland genoemd en dat is helemaal terecht.

Wanneer je Waanders in de Broeren binnenstapt, raak je niet meer uitgekeken. Deze boekenwinkel in Zwolle bevindt zich namelijk in een monumentaal kerkgebouw. De historische kenmerken van de kerk, zoals het orgel, de glas-in-loodramen en authentieke gordelbogen zijn hier nog steeds terug te vinden. Naast deze elementen, is de kerk gevuld met wel duizenden boeken. Van romans en thrillers tot kinderverhalen en Engelstalige Young Adult: alle denkbare boekengenres en titels zijn hier te vinden! Kijk of er een leuk boek voor je tussen staat en geniet van de rust die er in deze boekenwinkel heerst.

Waanders in de Broeren
Waanders in de Broeren

Heb je een leuk boek gevonden? Sluit je bezoek af met een kopje koffie en iets lekkers in de brasserie of het Leeshemel café. De sfeer, de winkel zelf en het assortiment vormen samen een onvergetelijk bezoekje aan deze unieke boekenwinkel in Zwolle.

Kleine en schattige boekenwinkels in Zwolle

Andere boekenwinkels in Zwolle die een bezoekje waard zijn, zijn: BoekenVoordeel, Boekhandel Bloks en Boekhandel Westerhof. Deze boekenwinkels in Zwolle zijn alle drie schattige winkeltjes, waar je lekker kunt neuzen tussen alle boekenkasten.

BoekenVoordeel is gevestigd in de Diezerstraat en is een bekende winkelketen op het gebied van boeken. BoekenVoordeel beschikt over een breed assortiment aan boeken, maar je vindt er ook creatieve hobby producten, spellen en films & series. Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen avondje thuis!

Een andere populaire boekenwinkel in Zwolle is Boekhandel Bloks. Deze boekhandel in Zwolle heeft een uniek assortiment dat bestaat uit tweedehands boeken, ramsj en nieuwe boeken. Dit geeft je de kans om nieuwe boeken te ontdekken die je in reguliere boekenwinkels niet tegenkomt of snel over het hoofd ziet. De boekhandel is gevestigd in een van de gezelligste en schattigste straatjes van Zwolle, de Papenstraat.

Ook Boekhandel Westerhof behoort tot dit lijstje van boekhandels in Zwolle. Deze boekhandel heeft twee locaties in Zwolle, Wade en Diezerstraat. De boekhandel verkoopt populaire titels die niet in jouw boekenkast mogen ontbreken. Niet helemaal zeker wat voor boek je graag zou willen lezen? De vriendelijke medewerkers van Boekhandel Westerhof delen hun liefde voor boeken met jou om zo jouw nieuwe, favoriete boek te vinden!

Andere boekhandels in Zwolle

Boekhandel Zwolle
Boekhandel Zwolle

Heb je een lange treinrit op de planning staan en wil je vlak voor je vertrek nog een leuk boek of magazine scoren? Dat kan! Op het centraal station van Zwolle vind je namelijk de Ako. Deze boekenwinkel beschikt naast boeken ook over wenskaarten, schrijfkaarten en cadeaukaarten. Dus als je bent vergeten om een kleinigheidje voor je schoonmoeder te kopen, is dit the place to be!

Ook bij de verschillende Primera en Bruna winkels in Zwolle worden er boeken verkocht. Kortom: genoeg boekenwinkels in Zwolle te vinden! Wat is jouw favoriet?

Zoals we hebben benoemd, is Zwolle de perfecte stad voor een gezellig dagje winkelen met je vriendinnen, moeder of partner. De winkelstraten van Zwolle zijn gevuld met unieke boetiekjes, grote merknamen en interieurwinkels. Kom tijdens het winkelen even tot rust op een van de vele terrasjes en geniet van een lekkere lunch of diner. Wanneer staat jouw winkelsessie in Zwolle gepland?

#Zwolle