Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1 8041BA Zwolle

Mercure Hotel Zwolle ligt in het zuidwesten van de stad. Het hotel beschikt over 72 mooie comfortabele hotelkamers, restaurant en 16 luxe vergaderzalen voor tal van bijeenkomsten tot 400 gasten

Mercure Zwolle is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A28 Zwolle zuid en daarnaast is het centrum is goed te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

In het restaurant ben je van harte welkom voor een kop koffie, lunch of een uitgebreid diner. Dit kan in klein gezelschap tot aan 200 personen. Mercure Hotel Zwolle voldoet aan al je wensen voor een ontspannen verblijf.

Zakelijk bezoek

Met de gunstige ligging zuidwesten van de stad en vlakbij de snelweg is het hotel de ideale locatie voor een zakelijke afspraak of bijeenkomst. Het hotel is vanaf de A28 slechts in 3 minuten bereikbaar.

Het hotel beschikt over 16 luxe vergaderzalen voor tal van bijeenkomsten tot 400 gasten, allen voorzien van airconditioning. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

In het restaurant is er gelegenheid voor een uitgebreide lunch/diner a la carte of in buffet. Daarnaast is onze buitenlocatie zeer geschikt voor buitenactiviteiten tijdens evenementen.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle