navigatie overslaan

Haal het beste uit je vergadering en ga vergaderen in Zwolle! Vergaderen in Zwolle betekent: inspirerende vergaderlocaties die beschikken over allerlei faciliteiten en gastvrije mensen die er alles aan doen om je vergadering tot een groot succes te maken.

Bijzonder vergaderen in Zwolle

Haal het beste uit jouw vergadering in Zwolle! Of je nu een vergaderplek zoekt voor 10 of 50 personen, er zijn genoeg vergaderlocaties in Zwolle om met je collega's en relaties voor een succesvolle meeting.

Ben je op zoek naar een unieke locatie of programma, of organiseer je een zakelijke bijeenkomst of evenement? Het Congresbureau van Zwolle helpt jou kosteloos en vrijblijvend bij de zoektocht naar de perfecte locatie. Op www.congresregiozwolle.nl vind je meer informatie.

Voordelen van vergaderen in Zwolle

Zwolle, een locatie met een vrij centrale ligging in Nederland. Dit maakt Zwolle de ideale locatie om af te spreken met collega’s of zakelijke partners vanuit het hele land. De reistijd naar Zwolle is vanaf veel plekken uit Nederland te overzien. Bovendien is het een bruisende stad die vol zit met mogelijkheden. Vergaderen in Zwolle is daarom een goed idee!

Vergaderen in Zwolle
Vergaderen in Zwolle

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Zwolle?

Vergaderen in Zwolle kan op een van de vele inspirerende vergaderlocaties. Om jou een handje te helpen met kiezen uit een inspirerende vergaderlocatie in Zwolle, lichten we een aantal vergaderlocaties uit.

Buitenplaats De Luwte

Buitenplaats De Luwte
Buitenplaats De Luwte

Inspirerend vergaderen in Zwolle kan op Buitenplaats De Luwte. Op slechts tien minuten autorijden vanaf de historische binnenstad van Zwolle, dichtbij het gezellige Dalfsen en aan de rand van het Overijsselse Vechtdal, vind je de magische vergaderlocatie. De buitenplaats bestaat uit een camping, groepsaccommodatie, B&B kamers, een vergaderzaal, kanoverhuur, een horeca-paviljoen en groot terras op de dijk aan de Vecht.

Op slechts tien minuten rijden van Zwolle vind je de buitenplaats waar je in een prachtige, natuurrijke omgeving kunt vergaderen. Onze vergaderzaal heeft ruimte voor 40 personen, is voorzien van alle gemakken en beschikt over een eigen terras. Neem contact op met de vergaderlocatie in Zwolle voor informatie over de vergaderarrangementen.

Hogeschool Windesheim

Windesheim
Windesheim

De Hogeschool Windesheim is misschien een van populairste zakelijke locaties in de regio Zwolle. Hogeschool Windesheim wil actief bijdragen aan een inclusieve en duurzame samenleving. Door de grootte van de hogeschool, vind je er zalen van allerlei formaten. Groepen van elk formaat kunnen terecht op Hogeschool Windesheim.

Windesheim heeft een gunstige locatie, namelijk dichtbij het centraal station van Zwolle en de snelweg. Ideaal voor zowel treinreizigers als automobilisten. Een ander voordeel is de catering op het Windesheim. De huiscateraar verzorgd jou en jouw gasten graag van datgene waar jullie behoefte aan hebben.

Hotel Fidder

Vergaderlocatie Hotel Fidder biedt jou en jouw gasten alles wat jullie nodig hebben om een inspirerende vergadering te houden. Hotel Fidder beschikt over een unieke vergaderkamer. De lichte en ruime Eetkamer welke plaats biedt aan 8 tot 12 personen en grenst aan de stadstuin.

Het hotel is eenvoudig te bereiken via de A28. Bij het hotel kan gratis worden geparkeerd en is op loopafstand van het centrum en het station. Voor zowel zakelijke overnachtingen alsook een weekendje of nachtje weg bieden de 23 hotelkamers je een aangenaam verblijf in ons gemoedelijke hotel.

Lumen Hotel & Events

Lumen Hotel
Lumen Hotel

Met 28 multifunctionele zalen, een viersterrenhotel en een toprestaurant onder één dak is Lumen Hotel & Events dé plek om te vergaderen in Zwolle. Lumen Hotel & Events biedt mogelijkheden voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen. Dus wat u ook van plan bent: het kan bij deze vergaderlocatie in Zwolle.

Bij Lumen Hotels & Events willen ze hun gasten het speciale gevoel van gastvrijheid laten ervaren en om jou en jouw collega’s een onvergetelijke ervaring te geven. Vergaderen in Zwolle kan dus goed bij Lumen Hotels & Events.

Café Restaurant Zalen de Mol

Midden in een landelijke omgeving, tussen Zwolle en Twente vind je café, restaurant en zalencentrum De Mol. De plek waar ontspannen en zakendoen samenkomen.

Bij deze vergaderlocatie in Zwolle is iedereen welkom en alles kan. Waar gezelligheid, gemoedelijkheid en een huiselijke sfeer centraal staan en waar u geniet van de Hollandse keuken, verse gerechten en een verrassende kaart.

Zwolle: een bruisende stad
Zwolle: een bruisende stad