Grote Nieuwe Garde Stripmarkt met jong en vernieuwend striptekentalent!

Nieuwe Garde Stripmarkt

  • 11 mrt 2023
  • 11:00- 17:00
  • gratis
  • Zwolle

Op zaterdag 11 maart is er weer een Nieuwe Garde stripmarkt in het Academiehuis in hartje Zwolle. Met meer dan 130 jonge makers en 85 kramen is de markt voor strips, zines, graphic novels, prints, manga, comics, small press en merch groter dan de eerste editie. Ook zijn er striptekenworkshops voor kinderen. De markt is van 11 tot 17 uur en de toegang is gratis.

Op zaterdag 11 maart is er weer een Nieuwe Garde stripmarkt in de Grote Kerk in hartje Zwolle. Met 128 jonge makers en 85 kramen is de markt voor strips, zines, graphic novels, prints, manga, comics, small press en merch groter dan de eerste editie. Ook zijn er workshops voor kinderen. De markt is van 11 tot 17 uur en uiteraard gratis toegankelijk.

De Nieuwe Garde stripmarkt, die vorig jaar maart plaatsvond om de Nieuwe Garde anthologie van 9e Kunst te lanceren, is een blijvertje. Het was een succes onder de stripmakers en het publiek: ruim 1700 bezoekers kwamen een kijkje nemen. De Nieuwe Garde stripmarkt is divers en inclusief, voor en met jonge stripmakers, grafische kunstenaars en avontuurlijke stripliefhebbers.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle