muziek

LIPGLOSS

  • 20 mei 2023
  • 21:00
  • Zwolle

LIPGLOSS was tussen 2002 en 2013 hét toonaangevende housefeest van Zwolle! Met verrassende acts, vreemde thema’s, toonaangevende DJ’s, gekke visuals en prachtige aankleding was het elke …

LIPGLOSS was tussen 2002 en 2013 hét toonaangevende housefeest van Zwolle! Met verrassende acts, vreemde thema’s, toonaangevende DJ’s, gekke visuals en prachtige aankleding was het elke editie een uitverkocht huis, of beter gezegd “kerk” (Een LIPGLOSS-er begrijpt dit).

Vele LIPGLOSS-ers hebben dan ook wel een herinnering aan dit befaamde housefeest. En nu, na 10 jaar wachten, is het weer tijd om nieuwe LIPGLOSS-herinneringen te maken. Dus pak de dansschoenen weer uit de kast, want we gaan weer helemaal los op de gouwe ouwe clubhits van weleer.
// LINE-UP //**[ Funkerman ]
Ardie van Beek, oftewel DJ Funkerman, is een bekende in de Nederlandse house-scène. Je kent Funkerman van tracks als ‘Rule The Night’ en ‘The One’ waarmee hij in de hitlijsten stond. In 2012 draaide Funkerman op de 21e editie van Lipgloss. Nu, ruim 10 jaar later, komt hij het feestje nog eens dunnetjes over doen.
[ YADE ]
In 2005 maakte YADE haar debuut als techhouse DJ. In de jaren die volgden heeft ze in binnen- én buitenland haar naam flink op de kaart gezet! Grote namen speelden haar eigen tracks over de hele wereld en geregeld was ze te gast bij SLAM! FM. De afgelopen jaren heeft ze zich vooral gefocust op het moederschap, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Sinds vorig jaar staat ze weer achter de decks en kunnen jullie weer genieten van haar eindeloze energie en rollende techhouse sets!
[ Jeff Jive ]**De Zwolse DJ Jeff Jive is geen onbekende op het podium van Lipgloss. Zo draaide hij al op de 15e editie in 2007, de 21e Lipgloss-editie in 2012 en het meest recent op de 22e editie in 2012. Op 20 mei zal hij oude tijden doen herleven tijdens een nieuwe Lipgloss!

[ Zoë Xenia ]
Funky, electronische en melodieuze beats zijn samen met haar harmonieuze stem onmiskenbaar geworden voor DJ en vocalist Zoë Xenia. Haar producties, samenwerkingen en remixes zijn uitgebracht op grote labels als Armada Music, BassCulture en KMS. Hiernaast werkte ze al samen met onder andere Richie Hawtin en Adam Beyer.

[ SJ Marc ]Marc van de Velde (1969) speelt van jongs af aan saxofoon. Zijn sound is warm tot fel en zijn stijl is soulfull tot funky. Zijn sterke kant is het onvoorbereid meespelen met DJ's en andere muzikanten. Hij heeft al met veel verschillende DJ's en muzikanten samen gespeeld, van Rotterdam tot in Sydney en heeft daardoor veel ervaring opgedaan op het gebied van de verschillende soorten dance-music. Marc heeft geen podium nodig, maar zoekt gewoon in de zaal de perfecte plek uit om te performen.

[ Cuzco ]
DJ Cuzco heeft voor de vaste bezoekers van Lipgloss geen introductie nodig. Met zijn house sets kreeg hij als resident DJ van Lipgloss beweging in elke editie. Dit zal op 20 mei tijdens een nieuwe Lipgloss niet anders verlopen!

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle