Hedon Zwolle

Burg Drijbersingel 7 8021 DA Zwolle

Bij Hedon Zwolle kun je als muziekliefhebber wekelijks terecht voor de fijnste concerten en dance-events. Met jaarlijks ruim 400 events in de meest uiteenlopende soorten en maten is er voor iedereen iets te beleven. Of het nu pop, rock, jazz, blues, metal of techno is wat je voorkeur geniet, in Hedon Zwolle vind je altijd wel een event wat erbij aansluit.

Hedon

Ontdek nieuw talent in de kleine zaal, beleef een groot spektakel in de grote zaal of laat je betoveren tijdens een van de concerten op externe locaties (o.a. Statenzaal); Hedon staat voor muzikale ervaringen die je nog lang bijblijven.

Hedon Zwolle door de jaren heen

In februari 2014 heropende Hedon in een verbouwd pand aan de Burgemeester Drijbersingel. Vernieuwbouwd, want het pand is nagenoeg van de grond af opgebouwd. Met twee spiksplinternieuwe zalen, diverse professionele oefenruimtes, een ruim backstage café maar ook een gelijkvloerse loading dock en moderne kleedkamers voor de artiesten als resultaat. De capaciteit van de grote zaal, die gegroeid is van 500 naar 850 bezoekers, stelt de organisatie in staat spraakmakende namen naar Zwolle te halen, waar de kleine zaal met ruimte voor 200 bezoekers de nieuwe parels presenteert.

In 2013 mocht Hedon het IJzeren Podiumdier in ontvangst nemen voor Beste Poppodium van Nederland van 2012. In 2005 mocht Hedon de prijs ook al in ontvangst nemen.

Hedon programma

Met een afwisselend programma in Hedon is er voor elk wat wils. Bezoek een concert van een artiest in jouw favoriete genre. Neem je vrienden mee en laat hun ook kennis maken met wat jij leuk vindt. Of probeer juist iets nieuws uit. Bestel een kaartje voor een concert van een artiest die je niet zo snel zou bezoeken of van een genre die jij niet kent. Bij Hedon Zwolle kun je terecht voor jouw favoriete artiesten, maar ook om je grenzen te verleggen.

Parkeren bij Hedon

Bij Hedon Zwolle vind je een parkeerplaats. Is deze vol? Dan zijn er ook genoeg andere mogelijkheden om te parkeren in Zwolle. In de buurt vind je namelijk verschillende parkeergarages. De dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Diezerpoort. Dit is de goedkoopste optie en ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf Hedon Zwolle. Inrijden kan tot 21:00 uur maar uitrijden is 24/7 mogelijk.

Zakelijk bezoek

Door de diversiteit van de zalen en ruimtes binnen Hedon is er heel veel mogelijk. De grote zaal van Hedon heeft een capaciteit van 850 bezoekers, de kleine zaal 200. Daarnaast is er een intiem backstagecafé, zijn er vergaderruimtes, een open foyer etc. Allemaal volledig uitgerust voor elk type event. Hedon ligt op een A-locatie aan de rand van het centrum en is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar met voldoende parkeerfaciliteiten.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende hotelkamers aanwezig.

Waarom Hedon?

  • Poppodium met diverse ruimtes
  • Uitstekende geluidskwaliteit

Foto credits: Raymond van Olphen

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle