Interactief theater voor jong en oud (6+)

Paniek in het Drostenhuis

  • 28 - 29 dec 2022
  • 11:30- 15:45
  • € 5,50 - € 7,50
  • Zwolle

Theatervoorstelling voor jong en oud in een van de mooiste museumkeukens van Nederland! De keuken is onderdeel van Stadsmuseum ANNO.

Wat een pech! Juist nu het belangrijkste diner van het jaar plaatsvindt in het Drostenhuis, is iedereen die in de keuken werkt ziek. En dat terwijl er zoveel te doen is. Wie poetst nu het zilverwerk en wie schilt de aardappels? De keukenmeid van het Drostenhuis is in rep en roer. Alle belangrijke gasten die straks door de grote mooie voordeur binnenkomen, verwachten een heerlijk avondmaal. Om de keukenmeid te helpen heeft meester Everhardt Podt hulp ingeschakeld, alle gasten van dit interactieve theaterspel, helpen mee om dit diner tot een succes te maken. Totdat… Het pronkstuk van de avond blijkt te ontbreken. Nu het hele personeel ziek is en verder iedereen bezig is met voorbereiden van het diner, blijft er niemand meer over om dit te regelen. Ten einde raad offert Everhardt zichzelf op om het in orde te maken, maar dat gaat natuurlijk niet zonder problemen….

Per dag zijn er 3 voorstellingen. Starttijden: 11:30, 13:30 en 15:00 uur.

Koop hier tickets

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 5,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 7,50
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 5,50

Het ticket voor de voorstelling geeft ook toegang tot alle andere museale ruimtes in Stadsmuseum ANNO. Per dag zijn er 3 voorstellingen. Starttijden: 11:30, 13:30 en 15:00 uur. De lengte van de voorstelling is ongeveer 40 minuten.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle