muziek

BLUESWORLD CAFÉ: THE CROWCATCHERS

  • 7 feb 2023
  • 20:00
  • Zwolle

Elke 1e dinsdag van de maand is het Bluesworld Café en is er een live band. Het programma wordt live uitgezonden vanuit Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een …

Elke 1e dinsdag van de maand is het Bluesworld Café en is er een live band. Het programma wordt live uitgezonden vanuit Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een toffe liveband. Publiek is van harte welkom. Entree is gratis. Deze maand spelen THE CROWCATCHERS.The CrowCatchers is een band rondom zangeres Floor Kraayvanger. Samen met gitarist Jeffrey Migchelsen, drummer Marco Overkamp en bassist Donald van der Goes staat Floor met de CrowCatchers garant voor muziek gespeeld vanuit de onderbuik. Een strak trio dat Floor begeleidt en inspireert in haar grootse prestaties als zangeres en entertainer.

Deze vier muzikanten hebben elkaar leren kennen tijdens festivals en sessies. Vanuit een gedeelde passie voor de muziek van onder andere Etta James, Willie Dixon, Ida Cox en Koko Taylor ontstond bij hen de behoefte aan iets nieuws. The CrowCatchers volgen de sporen van hun idolen respectvol. Met covers en eigen werk en bovenal met een herkenbaar eigen geluid.

Blues, rhythm and blues, blues met een randje rock of een vleugje soul. The CrowCatchers hebben slechts één uitgangspunt: Het moet authentiek zijn en swingen.

Superb groovin’ and hipshakin’ Blues! Zorg dat je The CrowCatchers gezien, gehoord en gevoeld hebt!

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle