muziek

HEDON NYE - STUDIO 50

  • 1 jan 2023
  • 00:30
  • Zwolle

Wat is het alweer lang geleden dat we met elkaar, schouder aan schouder en dronken van geluk een nieuw jaar in konden luiden. Samen met al je vrienden en met alle passanten die tijdens deze nacht …

Wat is het alweer lang geleden dat we met elkaar, schouder aan schouder en dronken van geluk een nieuw jaar in konden luiden. Samen met al je vrienden en met alle passanten die tijdens deze nacht partners in crime werden. Wij kijken inmiddels enorm uit naar een nieuw hoofdstuk in de roemruchte NYE-traditie van Hedon. Dit jaar hebben we een bijzonder goede reden om het groots te vieren: in 2023 bestaat Hedon maar liefst vijftig jaar. De aftrap van dit mooie feestjaar vieren we dan ook tijdens NYE onder de naam Studio 50. Een knipoog richting die legendarische club in New York: Studio 54.

Tijdens dit fantastische NYE-feest zullen oude tijden herleven en transformeert Hedon in een extravagante nachtclub. Een plek waar ‘over the top’ naar een nieuw niveau wordt getild. Waar iedereen kan zijn wat hij/zij/hen wil zijn, waar glitter en glamour van de muren druipt. Spiegelbollen all over the place. Waar sexy een nieuwe dimensie krijgt. Tot in de diepste hoekjes van Hedon hoor je D.I.S.C.O! Van de grootste hits in de Grote Zaal tot vuige en zweterige Electro en Italo in de Kleine Zaal en verschillende secret area’s. En natuurlijk is er ruimte om af te koelen in een chill-out vol sexy grooves. Studio 50. Een ode. Een inspiratie. Een warme plek voor iedereen die zin heeft om onderdeel te zijn van een mooie nacht. En uiteraard mag jij niet ontbreken!

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle