workshop

Zingen voor iedereen: Fleetwood Mac - Everywhere met Popup Choir

  • 23 okt 2022
  • 15:00- 17:00
  • € 12,50
  • Zwolle

De mannen van Popup Choir, Maarten Bos (31, dirigent) en Tijmen de Koning (32, gitarist), leren je in no time een parel uit de popmuziek aan. Driestemmig. Met of zonder zangervaring, het maakt niet uit. Zingen maakt je blij. Ze stonden al in Paradiso met 1000 mensen David Bowie’s Heroes te zingen. Nu ook het in het Dominicanenklooster in Zwolle.

Eén popsong, twee uur knallen, driestemmig resultaat Popup Choir is zingen voor iedereen.

Wat in 2017 begon als een klein groepje mensen dat samen laagdrempelig liedjes zong, is gegroeid tot het bekendste inloopkoor van Nederland. Duizenden mensen zongen al mee, met een uitverkocht Paradiso als hoogtepunt. Ook Het Parool, NOS, het NRC en Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg spraken al lovende woorden over het collectief.

Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen. Elke event staat er een fantastisch popnummer in de spotlight en leer je dit driestemmig zingen. Zo ben je als publiek ook meteen performer. Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

In deze editie: Everywhere van Fleetwood Mac. Driestemmig met jou, in het prachtig galmende Dominicanenklooster. Naast deze popparel uit de 80's, smeren we de kelen ook met een aantal andere krakers uit het Fleetwood Mac-oeuvre zoals Dreams, Go your Own Way en Landslide.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 12,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle