Van Rossum IJzerhandel B.V.

Thomas a Kempisstraat 29 8021BH Zwolle

Van Rossum's specialisten bezoeken u gratis en vrijblijvend. De specialisten van Van Rossum staan 6 dagen in de week tot uw beschikking voor advies.

IJzerhandel.nl heeft alleen de betere merken in het assortiment. Voor gereedschap zijn dit zoals Festool gereedschap, Proxxon gereedschap, Flex gereedschap, Hegner figuurzaag, Fein mulimaster, Fein supercut, Knipex tangen, Lamello, Contimac lasapparaten, Tormek slijpmachines, Union tackers, Gedore gereedschap, Bahco gereedschap, Bessey klemmen, Kirschen beitels en Phantom boren.

Van Rossum Beveiligen is een gecertificeerde beveiligingsspecialist, die vakkundige oplossingen biedt op het gebied van inbraakschade en -preventie. U kunt hiervoor terecht in de winkel aan de Thomas à Kempisstraat 31 in Zwolle. Liever een advies op locatie? Van Rossum's specialisten bezoeken u gratis en vrijblijvend.

De specialisten van Van Rossum staan 6 dagen in de week tot uw beschikking voor advies. Voor advies belt u met een van onze specialisten: 038 453 59 69. Voor beveiliging: 038 453 57 25.

#Zwolle