Foodboutique

Klokkensteeg 2 8011XV Zwolle

Eerlijke én heerlijke producten. Ambachtelijk en duurzaam. Zoals vers gebrande koffie, biologische thee, Fairtrade chocolade, biodynamische wijn en speciaalbieren.

Stap in een wereld met biologische, lokale geproduceerd en fair trade producten. Bij Foodboutique vind je eerlijke én heerlijke producten. Ambachtelijk en duurzaam. Zoals vers gebrande koffie van A-kwaliteit, biologische (kruiden) thee, fairtrade chocolade, biodynamische wijn en speciaalbieren.

Foodboutique bestaat uit een fysieke winkel in het historische centrum van Zwolle en uit een webshop met overheerlijke producten en cadeaus. Je vindt daar de vers gebrande koffiebonen van Sam’s coffee voor thuis. En de hoge schappen in het historische pand staan vol met lokale, duurzame en ambachtelijke producten.

Trakteer jezelf op een overheerlijk bakje koffie. Ruik de aroma’s van de vers gezette koffie, luister naar het verhaal over de koffie van onze ervaren barista’s en ontspan bij de jazzmuziek die je op de achtergrond draait. Foodboutique is ervaren.

#Zwolle