Boot huren en groepsuitjes door Hiawatha Actief: actie, fun & avontuur!

Steiger Potgietersingel 8011NA Zwolle

Wil je Zwolle ontdekken op originele wijze? Boek een uitje of huur een bootje bij Hiawatha Actief! Ga voor een spannend spel in de binnenstad, sup door de gracht of geniet heerlijk relaxed van een barbecue op het water. Waar je ook voor gaat: fun gegarandeerd!

Bootverhuur in Zwolle

In de stadsgracht van Zwolle, aan de voet van museum de Fundatie, vind je de steiger van Hiawatha Actief. Hier huur je naast sloepen, suppen, kano’s en waterfietsen de enige echte BBQ Donuts. Dit zijn ronde boten geschikt voor 10 personen, met in het midden een barbecue. Dit moet je een keer gedaan hebben! Neem je eigen eten en drinken mee of laat het verzorgen door Hiawatha Actief.

Ben je met een grote groep? Ga dan het water op met meerdere vaartuigen tegelijkertijd of laat je varen in de ruime en luxe sloep De Blauwvinger.

Elektrische sloepen

Wil je een bootje huren, dan maakt Hiawatha het je makkelijk met haar elektrische sloepen met stuurwiel, wat de sloep eenvoudig te bedienen maakt. Daarnaast hebben de sloepen lekker zachte loungekussens. Je kunt er met z’n achten in en hebt geen vaarbewijs nodig.

Schatzoeken in de binnenstad

De steiger van Hiawatha is ook het startpunt voor verschillende groepsuitjes. Het spannende Wie is de Mol spel, schat zoeken in de binnenstad of het spel De Alleskunner: perfect voor een uitje met collega’s, familie of vrienden. Hoe ga jij Zwolle ontdekken? Bekijk alle uitjes op de website van Hiawatha Actief.

Activiteiten en varen in landelijk Dalfsen

Zoek je het meer in een landelijke omgeving, dan kun je ook terecht bij Hiawatha Actief in Dalfsen, op zo’n 15 km vanaf Zwolle. Ook hier doe je diverse activiteiten te land of te water. Wat dacht je van een hilarische Lelijke Eendentour, een ontspannen boottocht over rivier de Vecht of ga voor een kano-afzaktocht: fiets, step of loop richting Vilsteren, om vanaf hier met de kano weer terug te peddelen naar Dalfsen.

Actie, fun en avontuur

Al met al staat Hiawatha Actief voor actie, fun en avontuur. Het vriendelijke personeel bezorgt je graag een onvergetelijke dag

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle