Bezoek deze kerstvakantie de Orchideeën Hoeve en laat je betoveren in het magisch versierde junglepark.

Betoverende kerstvakantiesferen in de Orchideeën Hoeve

Bezoek deze kerstvakantie de Orchideeën Hoeve en laat je betoveren in het magisch versierde junglepark. Talloze lampjes gidsen jou door de jungle en je kan genieten van allerlei bijzonder activiteiten tijdens WinterDroom en het Magic Jungle Festival.

+ 1 foto's

Betoverende kerstvakantiesferen in de Orchideeën Hoeve

Bezoek deze kerstvakantie de Orchideeën Hoeve en laat je betoveren in het magisch versierde junglepark. Tot en met 9 januari gidsen talloze lampjes jou door de jungle en kun je genieten van allerlei bijzonder activiteiten tijdens WinterDroom (1 t/m 31 december 2021) en het Magic Jungle Festival (2 t/m 9 januari 2022).

Winteruitje voor jong en oud Stap in een overdekte winterwereld vol gezelligheid, warmte en sfeer en maak samen met jouw dierbaren de mooiste herinneringen. Volg de duizenden lampjes en kleurrijke spots en laat talloze bijzondere dieren zoals flamingo’s, vlinders en papegaaitjes jouw winteravontuur inkleuren. Strijk neer in de ‘Zwevende’ Bloementuin om te genieten van de sfeervolle livemuziek en leef je helemaal uit in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs.

Tip! Plan je bezoek in de middag Wil jij jouw jungle-avontuur spectaculair afsluiten? Plan dan je bezoek in de middag! Na een bezoekje aan de familieshows in het Jungletheater kun je nogmaals een rondje door het park lopen om te genieten van de magische lichtjessfeer. Zodra de schemer valt, gaan de lampjes in het park namelijk nog meer sprankelen en verandert de groene junglewereld in een betoverend kleurenspektakel.

De Orchideeën Hoeve beperkt het aantal bezoekers per dag. Daarom is vooraf reserveren op datum en starttijd via www.winterdroom.nl noodzakelijk. Bezoekers vanaf 13 jaar worden bij binnenkomst gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs.

-- Bezoek deze kerstvakantie de Orchideeën Hoeve en laat je betoveren in het magisch versierde junglepark.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

1 dec - 9 jan 2022
  • dagelijks: - uur

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 8,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 14,50

Kinderen t/m 2 jaar gratis