Bert Janssen, fotograaf, neemt je mee met camera langs de IJssel bij Harculo

Fotografische zwerftocht langs de IJssel

  • 14 nov 2021
  • 14:00- 16:30
  • € 7,50 - € 12,50
  • Zwolle

Laat je verrassen door het prachtige IJssellandschap en beleef de fotografische zwerftocht langs de IJssel onder leiding van Bert Janssen, fotograaf en docent Fotovakschool Apeldoorn en Amsterdam.
Er wordt gestart in Harculo, Dienstengebouw, kleine kantine van waaruit de zwerftocht begint. Bert zal ter inleiding een korte presentatie houden, daarna met camera je laten verrassen door de natuur.

De fotografische zwerftocht langs de IJssel, betekent wandelschoenen aan, rugzak en camera mee. Bert Janssen, fotograaf van onder andere natuurfoto's. Vooral is hij bekend van visual storytelling binnen de ateliers van De Stad Verbeeldt. Bert neemt ons mee op pad. Het IJssellandschap kent vele mooie vergezichten en staat bekend om de zogenaamde 'Voermanluchten'. Prachtige wolkenpartijen boven de IJssel, een meanderende rivier tussen Overijssel en Gelderland. De IJssel is ook van dichtbij verrassend en stroomt langs het Natura 2000 gebied. Laat je verrassen met passie voor verhalen en fotografie. Na afloop worden de foto's besproken en kun je de expositie Zilveren Camera bezoeken in Harculo. Ook de andere exposities zijn daar dan te bezichtigen, zoals Generation Z: what's next?, Deltion College en Fotoclub Zwolle.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 12,50
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 7,50

Deze entreeprijs is inclusief expositie Zilveren Camera, expositie Generation Z: what's next?, expositie Deltion College en expositie Fotoclub Zwolle. Ook wordt er koffie en thee geschonken. studenten en leerlingen die een studentenpas hebben, kunnen voor 7.50 euro meedoen met de Fotografische zwerftocht langs de IJssel.

Meer leuke evenementen

#Zwolle