Het Rubens Consort presenteert op zondagmiddag 4 juli het laatste concert van de eigen concertserie “Hartje Zwolle”

Laatste Concert in ‘Hartje Zwolle' kamermuziekserie – Goldberg!

  • 4 jul 2021
  • 15:00- 16:00
  • € 10,00 - € 15,00
  • Zwolle

Het Rubens Consort presenteert op zondagmiddag 4 juli het laatste concert van de eigen concertserie “Hartje Zwolle”, in de historische Groote Sociëteit te Zwolle.
De vorige twee concerten heeft u misschien moeten missen; voor het laatste concert zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kamermuziek op internationaal niveau in #hartjezwolle!

Programma 4 juli, 15:00 u. – De onovertroffen Goldberg variaties van Bach, bewerkt voor strijktrio door D. Sitkovetsky, met: Sarah Kapustin (viool), Roeland Jagers (altviool) en Sietse-Jan Weijenberg (cello). Locatie: Groote Sociëteit: Koestraat 8, 8011NK Zwolle.

Meer informatie en kaarten: www.rubensconsort.nl/nieuws.html

Over het Rubens Consort Het Rubens Consort is een flexibel en eigentijds collectief van bevriende topmusici, met een gedeelde passie en specialisatie voor kamermuziek. Geworteld in de rijke samenspeltraditie van het voormalige Rubens Quartet, vertolken de leden van het Consort meesterwerken uit alle eeuwen van de muziekgeschiedenis. De kern van drie strijkers – Sarah Kapustin (viool), Roeland Jagers (altviool) en Sietse-Jan Weijenberg (cello) – wordt afwisselend aangevuld met andere instrumenten. De musici studeerden allen aan gerenommeerde instituten in de VS en Europa en staan garant voor bijzondere en hoogwaardige concerten.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 15,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 10,00

Studenten en jongeren t/m 26 jaar €10,00

Meer leuke evenementen

#Zwolle