Tour de Pynarelli

Editie Zwolle

prijs
gratis - € 38,00
locatie
Landgoed Anningahof, Zwolle

Pynarello is on the move! Ga samen met ons de coronakilo’s te lijf en spring op je racefiets, e-bike of driewieler voor de Tour de Pynarelli. Deze Tour staat garant voor veel vrolijkheid waarbij een idyllische fietstocht je langs 3 intieme concerten in kleine bezettingen voert. Muziek om bij weg te dromen en om te bevreemden.

Pynarello heeft een fietstocht langs drie inspirerende plekken in Zwolle georganiseerd. Op elk van de locaties ervaart het publiek een kort concert: van jazz tot klassiek.

Het publiek begint in beeldenpark Landgoed Anningahof. Hier is een intiem concert van zangeres Anna Serierse en gitarist Gijs Idema. Dit jazz-duo zoekt nieuwe manieren om zang en gitaar te laten samenvloeien. Ze streven naar een unieke mix tussen de klank van hun twee instrumenten.

Boerderij Hierna zet het publiek koers naar de Zwolse binnenstad. In Academiehuis de Grote Kerk laten de vier hoornisten Heidi van Loo, Hanna Guirten, Sander van Dijk en Felix Peijnenborgh de diversiteit van hun instrument horen en vullen de grote ruimte met hun hoornklanken. De laatste etappe voert naar Windesheim. In de oudste boerderij van Salland speelt op de deel een strijktrio een gevarieerd programma van Weens klassiek tot Hongaarse volksmelodieën. Rennée Timmer, Margot Kolodziej en Geerten Feller verzorgen dit laatste intieme kamerconcert.