Gerrits Tuin

Poppodium Hedon in samenwerking met Gerrits Tuin

locatie
Gerrits Tuin, Zwolle

Vanaf donderdag 27 augustus tot zondag 13 september zal poppodium Hedon in samenwerking met Gerrits Tuin een veelzijdige concertreeks organiseren. De optredens zullen plaatsvinden in Gerrits Tuin: een broeikas voor innovatievelingen en sfeervolle buitenlocatie op het terrein van VanWonen.

De komende weken zal de programmering van Hedon presenteert: Gerrits Tuin volledig worden onthuld. Tickets zullen verkrijgbaar zijn als de programmering bekend is. Blijf op de hoogte via het Facebook event!

Hedon presenteert Gerrits Tuin heeft een uitgebreid programma geschikt voor alle leeftijden die bestaat uit concerten, theater en een kinderprogramma. Het programma is niet alleen in de avonden, in de weekenden kan je ook overdag terecht in Gerrits Tuin. Het terrein is ingericht volledig conform de RIVM richtlijnen en zal er met verschillende tijdvakken worden gewerkt.

Gerrits Tuin is een plek waar je idee├źn tot bloei kunnen komen en is een initiatief van vastgoedontwikkelaar VanWonen. Het bedrijf heeft deze broeiplaats in 2018 cadeau gedaan aan de bewoners van Zwolle en werkt samen met diverse partners als Hedon, De Jonge Honden, Cibap en Koorbazen.