Carp Zwolle

  • 31 januari - 2 feb 2020
  • gratis - € 16,00
  • Zwolle

Op 31 januari, 1 en 2 februari 2020 vindt Europa’s grootste karperbeurs weer plaats in de IJsselhallen Zwolle. Carp Zwolle zorgt ervoor dat Zwolle begin februari enkele dagen wordt overspoeld door duizenden liefhebbers van het karpervissen. Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen vind je de nieuwste gadgets, het beste materieel en tal van demonstraties. Of je nu beginner bent of die-hard karpervisser, tijdens Carp Zwolle word je zeker verrast en vermaakt.

Deskundig advies en demonstraties Nationale en internationale karperexperts zijn tijdens Carp Zwolle aanwezig om jou de fijne kneepjes van het karpervissen bij te brengen. Ook als je denkt dat je alles al weet, kun je nog heel wat van deze profs leren om die echte monsters te vangen. Ze staan op verschillende plekken op de beurs voor je klaar met advies en demonstraties.

Informatie Tijdens Carp Zwolle vinden enkele spectaculaire lezingen plaats. Houd de website van Carp Zwolle in de gaten voor het complete programma en meer informatie!

Bezoekers van Carp Zwolle kunnen op vertoon van hun entreebewijs een bezoek brengen aan het Nederlands IJsbeelden Festival met 50% korting!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 16,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis

Aan de kassa: EUR 16,00
Online EUR 13,00
(excl. servicekosten)

Kinderen t/m 12 jaar gratis (onder begeleiding volwassene)

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle