Georganiseerd door Colored Monkeys i.s.m Hedon Productiehuis

Monkeyjam Deluxe

  • 29 dec 2019
  • 18:30- 23:00
  • gratis
  • Zwolle

Colored Monkeys viert feest met jullie!

De Monkeyjam telt vandaag 100 edities en dat wordt groots gevierd! Met een extra grote jamsessie en niemand minder dan Pat Smith (splendid music) als special guest gaat het dak eraf! Verwacht daarnaast muzikaal geweld van muzikanten van o.a. Money & The Man, Roots Rising, KNARS, Jan Terlouw Junior en vele anderen! Support deze editie is van QUINN.

Dit nieuwe concept wordt georganiseerd i.s.m. Hedon Productiehuis en is de eerste editie. De Monkeyjam is ondertussen een begrip in Overijssel en wordt maandelijks georganiseerd in Deventer, Enschede en Zwolle voor de muzikant en de muziekliefhebber. Wat het geheel zo speciaal maakt is dat er alleen geïmproviseerd wordt en dat iedereen mee mag doen. Hierdoor komt echt elke muziekstijl voorbij.

Special Act: Pat Smith Koning van de Jams 'Pat Smith' is ook van de partij. Pat is frontman van Splendid en heeft in 2015 zijn eigen EP gereleased genaamd Lighthouse. Hij speelde op verschillende toffe festivals zoals Boardmasters (UK), Live on the Beach (NL), Reeperbahn Festival (DE), Transmusicales (FR) en Ulluwatu Surf Festival (IND).

SUPPORT: Dromerige synths en bombastische beats vormen het fundament van de popsongs van QUINN. De band bevindt zich tussen de sensuele energie van Oscar and the Wolf, de vocale overtuiging van Kate Bush en de rauwheid van Portishead. Vanaf 2019 is er een samenwerking met Poppodium Hedon om de act verder te ontwikkelen.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Meer leuke evenementen

#Zwolle