Zwolse Wijnfestival

prijs
gratis
locatie
Wijnhuis Zwolle, Zwolle

Van lokale wijnspecialisten en wijnspeciaalzaken tot wijnproducenten uit het buitenland. Ze komen speciaal voor de wijnliefhebbers naar Zwolle voor het Zwolse Wijnfestival. Kom naar het Grote Kerkplein en ga op ontdekkingstocht met wijn.

Zwols wijnfestival met kennis en geuren

Een van de mooiste wijnfestivals van het land met diverse masterclasses van wijnproducenten en sommeliers en daarna een festival voor genieters of wijnkenners, kortom veel gezelligheid en verwennerij voor je smaakpappillen.

Masterclasses

Tijdens het festival worden 6 masterclasses gegeven:

  1. De Moya is een familiebedrijf dat werd opgericht door Yves en Sophie Laurijssens. De familie komt oorspronkelijk uit België en staat daar bekend om haar expertise op het gebied van succesvolle “turnarounds”: verlieslijdende bedrijven weer winstgevend te maken. Out-of-the-box-denken is daarbij onontbeerlijk. Tijd: 12.00 tot 14.00uur en 15.00 tot 17.00uur (maximaal 70 plaatsen beschikbaar per sessie)

  2. Henning Mathern van Wijngoed Mathern uit de Nahe Duitsland. Deze jonge flying winemaker is een van de nieuwe generatie wijnmakers in Duitsland. Hij zal de elegante stijl van de Duitse wijnen, die nu floreert uitdragen tijdens deze masterclass. Tijd: 12.00 tot 14.00uur en 15.00 tot 17.00uur (maximaal 30 plaatsen beschikbaar per sessie)

Verdere informatie

De toegang voor het festival is gratis. U kunt op het festival met munten betalen, deze zijn verkrijgbaar op het festivalterrein. Inschrijven voor een masterclass of meer weten over dit smaakvolle evenement? Kom dan langs of neem contact op met:

Het Wijnhuis
grandcafé – wijnbar – restaurant
Grote Kerkplein 7
8011 PK Zwolle

www.wijnfestivalzwolle.nl
www.facebook.com/wijnfestivalzwolle