muziek

HEDON ACADEMY

  • 27 nov 2023
  • 19:00
  • Zwolle

In de tweede masterclass van de Hedon Academy gaan we dieper in op het vormgeven van jouw muzikale toekomst. We gaan het hebben over je visie en hoe dit zich vertaalt naar jouw carrièreplanning …

In de tweede masterclass van de Hedon Academy gaan we dieper in op het vormgeven van jouw muzikale toekomst. We gaan het hebben over je visie en hoe dit zich vertaalt naar jouw carrièreplanning en hoe jij geld gaat verdienen. Of je nu een beginnende muzikant bent of al enige tijd actief bent, het ontwikkelen van een duidelijk plan, geld verdienen en het verkrijgen van subsidies blijven belangrijke uitdagingen.

Tijdens deze masterclass onderzoeken we je persoonlijke visie op jouw muzikantschap en plannen. Wat zijn je doelen? Wat wil je bereiken met je muziek? Hoe kun je deze visie omzetten in concrete stappen? We delen praktijkvoorbeelden van succesvolle muzikanten en kijken naar strategieën die hebben gewerkt.

Annerieke Otten, onze ervaren gids, zal je helpen bij het begrijpen van de wereld van subsidieaanvragen en financiering voor muzikanten. Ze heeft uitgebreide ervaring met het ondersteunen van artiesten bij het realiseren van hun plannen en het verkrijgen van de benodigde middelen. 

Of je nu op zoek bent naar financiële steun om een nieuw album op te nemen, een tournee op te zetten, of je artistieke visie te verwezenlijken, deze masterclass zal je de kennis en tools bieden die je nodig hebt om je muzikale dromen om te zetten in werkelijkheid. Samen werken we aan het bouwen van een sterke basis voor jouw muzikale carrière, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt treden.

Annerieke Otten

Annerieke gelooft dat ondernemen gelijkstaat aan actie ondernemen. Maar hoe begin je? Welke stappen moet je zetten? En waar haal je financiering vandaan? Annerieke is werkzaam bij Hedon Talent Support en adviseert artiesten bij het opzetten van nieuwe projecten. Ze heeft ervaring met succesvolle initiatieven zoals de familie Hiphop Show van Rico, het Bluefinger project van Bertolf en de Nieuwe makerstrajecten van NONCHELANGE, Naber en Julia Sabate.SAMENWERKING DELTION COLLEGE, HEDON TALENT SUPPORT EN ARTEZ

Heb je muzikaal talent? Dan verdien je een podium om je talent verder te ontwikkelen. Om jou daarbij te helpen, werken het Deltion College (opleiding Muzikant), Hedon Talent Support en ArtEZ (opleidingen Klassieke Muziek, Docent Muziek en Jazz & Pop) nauw samen in Zwolle. In die samenwerking kijken wij verder dan de ontwikkeling van alleen je muzikale en artistieke talent. Als student leer je ook organiseren en marktgericht denken. Je krijgt technische tips, en ontdekt hoe de programmering van een muziekpodium werkt. Allemaal zaken die belangrijk zijn als je professioneel muzikant wordt. Je leert daarbij samenwerken met andere disciplines, zodat je als muzikant zo veelzijdig en praktijkgericht mogelijk bent. En natuurlijk krijg je volop podiumtijd om te oefenen en repeteren.

Zo gebruiken we elkaars kracht op het podium, achter het podium, in de oefenruimte of naast het podium zodat jouw muzikale talent ook je werk kan worden.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle