markt

Vintage Kilo Sale Zwolle

  • 21 - 22 okt 2023
  • 11:00- 17:00
  • € 2,50
  • Zwolle

We zijn er weer! Throwback is op 21&22 oktober terug met de Vintage Kilo Sale in Zwolle! Top kwaliteit vintage voor de beste prijs!

THROWBACK MEETS ZWOLLE AGAIN!

VIntage Kilo Sale is weer terug! Ook in 2023 willen wij jullie voorzien van heerlijkste herfst en winter vintage en wij konden natuurlijk niet te lang wachten om weer terug te keren naar het mooie Zwolle! We zijn er dan ook weer op 21&22 oktober in de IJsselhallen met onze gigantische collectie vintage kleding! Haal nu je kaartje en zorg er samen met ons voor dat de kleding een tweede leven krijgt!

KERSVERS ASSORTIMENT Met ook dit keer meer dan 2.500 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen is er voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege entree tijden pareltjes vind. Wij zijn het hele weekend druk bezig om constant nieuwe pareltjes bij te hangen. Zo krijg je ook in latere entree tijden een compleet fresh assortiment. We hanteren een vaste prijs van €25,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel vintage uit Japan, Amerika en Europa! Denk aan leren jassen, trenchcoats, winter truien, broeken, denim jacks, sweaters, flanel, fleeces en nog veel meer! Samen kunnen wij fast fashion tegen gaan!

ONLINE TICKET RESERVEREN

Om ons een duidelijk beeld te geven hoeveel bezoekers we kunnen verwachten vragen we jullie om online een ticket te reserveren voor een van de entree tijden. Zo kunnen we voorkomen dat er een ongelofelijk lange rij ontstaat! Als je eenmaal binnen bent, mag je zolang blijven als je wilt. Tickets zijn nu te reserveren voor maar €2,50,- per stuk. Per entree tijd zijn er beperkte kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

STEMPELKAART

Heb je een stempelkaart gekregen bij de vorige kilo sale, neem die vooral mee en spaar voor korting! Per kilo die je aankoopt ontvang jij een stempel, 4 stempels is 10% korting en 8 stempels is 20% korting!
Voor alle updates aangaande de Vintage Kilo Sale Event volg ons op IG @throwbackclassics.vintage en houdt de stories goed in de gaten.

Tot 21&22 oktober in Zwolle!

Team Throwback

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 2,50

€25,- per kilo

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle