festival

Voorzomerfeest Nooterhof

  • 21 mei 2023
  • 13:00- 17:00
  • gratis
  • Zwolle

Allerlei leuke, creatieve, speelse en leerzame activiteiten voor jong en oud. En kom genieten van muziek, het park, en op het terras.

Allerlei leuke, creatieve, speelse en leerzame activiteiten voor jong en oud. Verder muziek door Woodland Springs, en genieten van het park, de tuinen, en op het terras bij het Earthship. Clown Jannes en verteller Janneke nemen je mee in de magische wereld van planten. Doe zelf mee op de speelplaats van Jeugdcircus Pavarini.

Op ruim 20 plekken in het park kun je meedoen aan activiteiten. Maak bijvoorbeeld een jammerhout, en boots de wind na, net als de indianen vroeger. Of ga op natuuronderzoek met de Outdoor ontdekkist. Maak een armbandje van natuurlijk materiaal. Wek zelf energie op met Koning Lollie. Doe mee met het afvalscheidingsspel. Luister naar boomverhalen. Maak kennis met een echte boswachter. Spannende verhalen over de natuurgebieden rondom Zwolle. Enzovoorts… 

Toegang gratis. 

Het volledige programma lees je op www.milieuraadzwolle.nl Meer informatie over de Nooterhof op www.nooterhof.nl

Organisatie : de Milieuraad Zwolle, in  samenwerking met de Nooterhof en diverse andere groene organisaties en initiatieven.

Park de Nooterhof, Goertjesweg 3, 8013 PA Zwolle

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Toegang gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle