muziek

DEKKER

  • 26 mrt 2023
  • 20:00
  • Zwolle

De Amerikaanse singer-songwriter Brookln Dekker, beter bekend onder zijn achternaam Dekker, komt voor een show naar Hedon. Zijn sound kan je het best omschrijven als een mix tussen Bon Iver and …

De Amerikaanse singer-songwriter Brookln Dekker, beter bekend onder zijn achternaam Dekker, komt voor een show naar Hedon. Zijn sound kan je het best omschrijven als een mix tussen Bon Iver and Mat Kearney. Bereid je voor op een avond vol warme drumtonen, volksmelodieën, indie-folk en organic grooves.

Dekker heeft de afgelopen twee jaar grote stappen gemaakt in zijn carrière. In 2020 kwam zijn debuutalbum ‘Slow Reveal: Chapter One’ uit met o.a. de hitsingles ‘The Love’ en ‘This Here Island’. Daarna heeft hij niet stilgezeten, in de tussentijd werkte Dekker samen met Berlijnse drummer Stefan Wittich en mixing/mastering engineer Zach Hanson aan nieuw materiaal. In 2022 verschijnt het nieuwe album ‘I Won’t Be Your Foe’ en met de release van de nieuwe tune ‘Small Wins’ geeft de singer-songwriter alvast een tipje van de sluier.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle