muziek

dEUS

  • 10 mrt 2023
  • 20:30
  • Zwolle

Amai! Was jij erbij? Het legendarische concert wat dEUS op 7 februari 2014 gaf tijdens het openingsweekend in de toen net vernieuwde Hedon? We hebben goed nieuws want de grootste Vlaamse rockband …

Amai! Was jij erbij? Het legendarische concert wat dEUS op 7 februari 2014 gaf tijdens het openingsweekend in de toen net vernieuwde Hedon? We hebben goed nieuws want de grootste Vlaamse rockband van de laatste dertig jaar komt op vrijdag 10 maart terug naar Zwolle! Hedon bestaat in 2023 vijftig jaar en dit vieren we met een mooie selectie van speciale evenementen. Als er een band is die hoog op ons lijstje stond van artiesten die we graag op herhaling naar Zwolle haalden dan was het de band rondom Tom Barman wel.

Van Suds & Soda, Nothing Really Ends, Instant Street tot The Architect en Ghosts. En er is meer goed nieuws want stergitarist Mauro Pawlowski is terug op het oude nest! Een optreden van de Vlaamse supersterren in Hedon wil je niet missen. dEUS heeft ook wat te vieren want er komt een nieuw album aan. De eerste singles How To Replace It en Must Have Been Now gaan we de komende maanden al horen en vlak voor het optreden in Hedon moet het nieuwe album in de winkels liggen. Feest voor dEUS. Feest voor Hedon! We zetten de pintjes alvast koud.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle