urban jazz concert in de Spoorzone van Zwolle

Artvark Saxophone Quartet & special guest Menno van Gorp (breakdance)

  • 22 okt 2022
  • 20:00- 21:00
  • € 15,00
  • Zwolle

Dit concert maakt onderdeel uit van Festival Common Ground for Kids en is toegankelijk voor iedereen! Kinderen én volwassenen (oftewel de eeuwige jeugd!).

Ergens tussen klassiek, jazz en diverse andere muzieksoorten heeft het saxkwartet Artvark naam gemaakt in Nederland, waar ze regelmatig te horen zijn op vooraanstaande festivals en podia als het Bimhuis in Amsterdam en Tivoli Vredenburg in Utrecht. Ze hebben over de hele wereld gereisd van het Cairo Jazz Festival naar een tour in Zuid-Afrika en gewerkt met internationale musici als Weather Report drummer Peter Erskine, de klassieke sopraan Claron McFadden en singer-songwriter Pitou. Samen met wereldkampioen Breakdance Menno van Gorp geven ze 's avonds een concert tijdens Common Ground for Kids, hét kinderprogramma voor jazz, world en klassieke muziek.

Breakdancer Menno van Gorp won drie keer de meest prestigieuze breakdance wedstrijd ter wereld: de Redbull BC One World Final en was de winnaar van het eerste officiële WK Breaking in 2014. In 2024 wil Menno meedoen aan de Olympische Spelen wanneer breakdancen voor het eerst op het olympische programma staat. Zijn succes inspireert jongeren over de hele wereld. Op uitnodiging van Common Ground for Kids geeft Menno van Gorp 's middags een workshop breakdance. Tickets daarvoor zijn apart te bestellen via: commongroundforkids.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

Deelnemers aan de workshop breakdance kunnen op vertoon van hun ticket gratis naar het concert.

Meer leuke evenementen

#Zwolle