navigatie overslaan
Winkelen

Vintage Kilo Sale Zwolle

We zijn weer terug! Na het succes van onze eerste 3 edities komt Throwback Classics terug naar Zwolle met onze gigantische collectie vintage kleding.

+ 3 foto's

THROWBACK CLASSICS IS TERUG IN ZWOLLE?

We zijn weer terug! Na het succes van onze eerste 3 edities komt Throwback Classics terug naar Zwolle met onze gigantische collectie vintage kleding.

IJSSELHALLEN

We zijn van 21 tot 23 Oktober geopend van 10:00u tot 17:00. Ook dit keer weer in de IJsselhallen in Zwolle waar het ons, en we hopen jullie ook goed is bevallen!

KERSVERS MERK ASSORTIMENT

Met ook dit keer meer dan 3.000 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege tijdsloten pareltjes vind. Wij zijn het hele weekend druk bezig om constant nieuwe pareltjes bij te hangen. Zo krijg je ook in latere tijdslot een compleet fresh assortiment. We hanteren 2 verschillende prijs categorieën: €25,- per kg en €30,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel vintage merkkleding en nog meer klassiekers!

ONLINE TICKET RESERVEREN

Om ons een duidelijk beeld te geven hoeveel bezoekers we kunnen verwachten vragen we jullie om online een ticket te reserveren voor een van de tijdsloten. Zo kunnen we voorkomen dat er een ongelofelijk lange rij ontstaat! Tickets zijn nu te reserveren voor maar €3,- per stuk.

IEDERE DAG KANS OP GRATIS SHOPPEN

Ieder weekend van onze Vintage Kilo Sale verloten we één keer een aankoopbedrag terug! Je hoort het goed, je maakt kans om gratis te shoppen tijdens onze Kilo Sale. Zorg dat je ons volgt op IG en vraag tijdens het afrekenen wat je moet doen om kans te maken.

Voor alle updates aangaande de Vintage Kilo Sale Event volg ons op IG @throwbackclassics.vintage en houdt onze stories goed in de gaten.

Tot snel!

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 3,00

Ticket ook aan de deur verkrijgbaar zolang het tijdslot het toelaat. Wees niet te laat en haal je ticket snel!