De leukste werkdag van het jaar!

Verbindingsfestival

  • 7 jul 2022
  • 10:00- 17:00
  • € 245,00 - € 295,00
  • Zwolle

Wil jij gegarandeerd de leukste werkdag van het jaar? Meld je dan vandaag nog aan voor het Verbindingsfestival op 7 juli in Zwolle. Praat en discussieer mee over de stad van de toekomst aan de hand van unieke formats. Laat je net als 500+ andere professionals inspireren en denk mee over de toekomst van onze leefomgeving.

Wat is het Verbindingsfestival?

Het Verbindingsfestival is hét kennisfestival waar professionals bijeen komen om op een leuke en bijzondere manier kennis te delen en elkaar te inspireren. Het festival biedt keynotes, debatten, rondetafels, walkshops en workshops die bruisen, borrelen en verassen.

De voormalige IJsselcentrale wordt 7 juli omgetoverd tot een festivalterrein. Een unieke locatie waar energie, inspiratie, transformatie hand in hand gaan. De perfecte setting om te debatteren, experimenteren en je te laten inspireren!

Meer dan veertig boeiende en gevarieerde sessies op tal van integrale vraagstukken met accenten op onder meer (natuur)inclusiviteit, mobiliteit, klimaat, gezondheid en uiteraard integraal denken en doen. Verpakt in verrassende formats als de Arena, de Rijdende Rondetafel, Theater, Walkshops, Bios, Fun en het Lab.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 245,00
Aan de deur
€ 295,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle