muziek

BLUESWORLD CAFE: FIREHOUSE MAMA

  • 4 okt 2022
  • 20:00
  • Zwolle

Firehouse Mama, een blues, rock & roots band met jaren ervaring in het Nederlandse blues circuit! Eigen nummers, covers, al dan niet met onze eigen twist, en af en toe een uitstap naar een …

Firehouse Mama, een blues, rock & roots band met jaren ervaring in het Nederlandse blues circuit! Eigen nummers, covers, al dan niet met onze eigen twist, en af en toe een uitstap naar een ander muziekstijl. Old skool blues en nieuwe(re) blues, voor jong en oud, het komt allemaal voorbij!                

Firehouse Mama heeft alle ingrediënten in huis: een dijk van een zangeres, een geweldige toetsenist (Hammond en piano), een fantastische gitarist en een ritmesectie zo strak als dubbele knoop. Wij spelen niet alleen de nummers, wij nemen het publiek mee op een muzikale reis; het is geen bandje kijken, het is een optreden ervaren. Van kroegen tot theaters tot festivals, niks is te klein of te groot.

Firehouse Mama is gewoon een lekkere, stevige, vette blues, rock & roots band met als basis een veelzijdig, strak en ietwat eigenwijs repertoire. De voorkeur gaat uit naar sterke, mooie songs. Niet per definitie heel herkenbaar en veel gecoverd repertoire, maar er zitten zeer zeker heel herkenbare nummers bij. In een Firehouse Mama jasje, dat wel. Denk aan covers van Walter Trout, Joe Bonamassa, Rory Gallagher, Harry Muskee, Flavium, Beth Hart, Daniëlle Nicole, Sari Schorr, Oberg, Susan Tedeschi e.v.a.                     

En last but not least ............... ook eigen werk !

                                                                                   

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle