theater

Benefietvoorstelling improvisatie theater PeperDus

  • 12 apr 2022
  • 20:00- 22:00
  • € 0,01
  • Zwolle

benefietvoorstelling improvisatietheater PeperDus op 12 april voor Zet Een Stap Tegen Kanker in Gerrits Tuin

De Zwolse improvisatietheatergroep PeperDus speelt op 12 april een eenmalige unieke benefietvoorstelling in Gerrits Tuin. PeperDus staat bekend om zijn verrassende wendingen en dynamiek. Eigenlijk weet je vooraf niet wat je kunt verwachten, want dat weten ze zelf ook niet, dat is immers de kern van improvisatietheater. De voorstelling wordt ter plekke gecreëerd waarbij scènes met elkaar verweven worden door middel van het verhaal, de personages of thema’s. Toch gaat er heel wat voorbereiding aan vooraf. Voor deze voorstelling is theatermaker Linda Tiesma van Theater de Makkers ingevlogen. Zij heeft met de groep in een aantal lessen naar de voorstelling toegewerkt. “We zijn blij dat we na twee jaar weer een voorstelling kunnen spelen,” aldus Dorien van Lint, een van de spelers. “Eindelijk weer spelen voor publiek en dan helemaal op zo’n leuke locatie als Gerrits Tuin, waar we gebruik van mogen maken. Extra mooi is dat we er een benefietvoorstelling van maken. We doen met een flink aantal van onze groep mee met de wandelestafette Zet Een Stap Tegen Kanker, en hiervoor vragen we aan het publiek een vrije gift.”

Aanvang 12 april, 20.00 uur bij Gerrits Tuin, Willemsvaart 21, Zwolle (achter het Van Wonen kantoor). De locatie is overdekt maar niet verwarmd, houd daar rekening mee. De entree is een vrije gift voor Zet Een Stap Tegen Kanker. Kaarten zijn vanaf 19.30 uur ter plaatse verkrijgbaar. Reserveren per e-mail kan ook: reserveren@peperdus.nl of via het formulier op www.peperdus.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 0,01

We vragen een vrije gift voor Zet Een Stap Tegen Kanker, het 24 uurs wandelevenement voor Monicares, IntermeZZo en Tobias Sybesma Foundation

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle