muziek

KULTURE KLUB XL MET GERARD EKDOM

  • 8 apr 2022
  • 21:00
  • Zwolle

GERARD EKDOM

GERARD EKDOM

Gerard wilde in zijn jaren Bruce Springsteen worden. Ergens ging het dus mis, maar later vond hij zijn roeping als DJ. Met zijn fenomenale hit- en muziekkennis weet hij vaak beter wanneer een liedje in de hitparades stond dan de artiest zelf en is hij een graag geziene gast op feesten en festivals. Ekdom kent zijn klassiekers en met zijn 'plaatjesdraaikunst' weet hij overal het publiek opperbest te vermaken!

We vieren het leven van nu, met de muziek van toen we allemaal nog lekker jong waren. Want terwijl jij rondsprong op je Lolobal of speelde met je Murdock-pop, was er verdomd veel goede muziek op de radio en dat is precies de muziek die voorbij komt bij Kulture Klub. Na meerdere uitverkochte edities in de klein zaal verplaatsen we Kulture Klub nu naar de grote zaal van Hedon. We pakken groots uit met wandelende muziekencyclopedie en ongekroonde koning van de Nederlandse radio, Gerard Ekdom!

We gaan voor 80's met smaak: Van Grace Jones en Talking Heads via The Smiths en Neneh Cherry naar David Bowie en Duran Duran. Goede muziek, leuke mensen, een wijntje en een dansvloer. Geen verkleedpartij, maar gewoon een goed dansfeest.

DJ’s bij Kulture Klub zijn Hans Stroeve en Jaap Brienen. Hans draaide in de jaren 80 al platen voor heel wat Zwolse dansvloeren: Blancave, Swing-O-Theek The Fonz en natuurlijk in De Docter. Jaap werd jaren later bekend als ochtend-DJ bij Radio 6. De twee vinden elkaar nu bij Kulture Klub in hun gezamenlijke liefde voor de muziek uit de 80s.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle